En el post d’avui us explicarem que és el name card o place card i us donarem uns quants exemples per personalitzar els vostres.

Què és el place card?

El place card és aquesta targeteta que se situa en les taules del banquet i on hi ha escrit el nom de cada convidat. D’aquesta manera, tothom s’asseurà a les taules tal com els nuvis han decidit prèviament (un mal de cap en tota regla).

En aquest altre post donàvem idees de seatings, un muntatge que normalment se situa fora de la sala de banquets i que està directament relacionat amb els name cards, ja que és una espècie de mapa on els convidats s’orientaran per trobar la seva taula.

 

 

De la cal·ligrafia manual al disseny digital

Abans, a Cal Blay -i encara en molts càterings actuals-, cada name card s’escrivia manualment, i el resultat no sempre era satisfactori, ni molt menys personalitzat (a menys que els nuvis donessin via lliure a la seva imaginació i els creessin ells amb les seves pròpies manetes). Per aquest motiu, vam desenvolupar una col·lecció de place cards, perquè cada parella pogués escollir el que més encaixés amb el seu estil.

 

Name cards by Cal Blay

Els nostres name cards han estat dissenyats per les nostres creatives -i creieu-nos, ho són molt-, amb estils molt diferents: florals, detallistes, sobris … Una infinitat de models a conjunt amb les minutes i el seating principal. Un altre detall més que ens encanta poder oferir, perquè sabem el difícil que és organitzar un casament com per, a més, haver d’anar lligant aquests aspectes de cartelleria. Per a nosaltres, aquests detalls són els que marquen la diferència i els que ajuden a personalitzar cada casament.

Versions més sofisticades

Per a aquests place card més originals cal contactar amb algú especialitzat que els realitzi, ja que acostumen a tenir un alt nivell d’elaboració -i, evidentment, engreixen el pressupost que tingueu per al convit-. És a dir, com més es vulgui personalitzar cada targeta, més es torna als orígens de l’artesà, ja que en molts casos es requereix d’algú amb un excel·lent domini de la cal·ligrafia per escriure tots i cada un dels noms. Tot i el preu d’aquestes petites obres d’art, alguns place card són molt originals i poden servir, al mateix temps, com a detall per als convidats. Per exemple, aquests noms en fusta són una preciositat que tots voldran portar-se a casa per decorar les seves taules d’estudi, dormitoris i fins oficines!

 

Foto: Nou enfoc

Sense nom

Per acabar, també us apuntem que avui en dia tot està d’actualitat. I el mateix passa amb els place cards: tan de moda estan els senzills, com els més elaborats o … els inexistents! Per a aquelles parelles que trien un casament casual, amb taules llargues, els name cards poden ser totalment prescindibles. I així, cada convidat se senti on li sembla. Si és que vol seure, és clar!

 

 

Recordeu que a Cal Blay teniu espais entre Barcelona, el Garraf i el Penedès per a crear la vostra boda ideal, acompanyant-la de la millor gastronomia. O si preferiu un altre indret, amb Cal Blay podreu muntar el casament tal com imagineu. Us ajudarem i aconsellarem fins a l’últim detall oferint-vos infinitat de propostes per a personalitzar-ho tot, des de la cerimònia fins al pastís!

Descobriu més sobre els espais i serveis de noces de Cal Blay [+]

O contacteu amb nosaltres [+]