Els convidats són una part importantíssima -indispensable- per a la majoria de casaments en aquest racó de món. Per això, com si es tractés d’un sudoku, ens prenem una estona en ubicar-los a les taules del convit. La distribució dels convidats no és tema trivial, i dóna per a diversos articles (a més d’uns quants maldecaps).

De moment, us portem la part més dolça del difícil art de situar els vostres estimats familiars i amics. Es tracta de l’aparador, proper al menjador, on els convidats poden trobar la distribució de les taules, altrament anomenat seating. Que ningú es pensi que els seatings són simples planells de les taules amb noms! Avui en dia la cosa està prou evolucionada per oferir muntatges sofisticats i presentacions originals, dignes de les escoles d’art més desconcertants.

En resum, els seatings són l’excusa perfecta per deixar córrer la imaginació i sorprendre els convidats amb temes absolutament personalitzats. Si encara no heu decidit com voleu que sigui el vostre, aquí trobareu unes quantes idees per inspirar-vos i fer la vostra creació més personal, que, de ben segur, arrencarà més d’un somriure.

 

Vintage – Sí, la moda vintage també ha arribat fins aquí. Materials naturals o papers estampats són els que allotgen les targetes amb els noms de taula. Senzill i pràctic.

 

Floral – O hauríem de dir selvàtic? Tota una aventura travessar la munió d’hortènsies per cercar el teu lloc. Un seating amb el plus de l’aroma de tanta flor.

 

Lectures marineres – Llibres, bivalves i ratlles blau marí. Cada llibre té un títol -taula- i uns autors -convidats- molt pertinents. I que ningú perdi el nord!

 

All around de world – Capitals mundials que defineixen als nuvis més viatgers. Podeu posar-hi les vostres ciutats preferides, aquelles que voleu visitar o les que tinguin més esquirols per càpita, el criteri queda a la vostra elecció.

 

In vino veritas – Pels amants dels vins i les metàfores: els millors raïms fan els millors caldos. Als enòlegs els encantarà (a la resta potser no tant quan, a altes hores de la matinada, comprovin que són buides).

 

L’armari – Els més endreçats es casen i tindran entretinguts als convidats una estona fins que s’hi trobin. El pretext ideal per mostrar els detalls més personals d’una manera elegant!

 

Ampolles – Convertides en gerros de flors, és una manera molt simple però estètica de presentar la distribució de taules. Que siguin transparents, perquè ningú s’il·lusioni sobre un possible contingut alcohòlic.

 

Porticons – Aquí pren importància el fons. Uns porticons donen un caràcter romàntic i country a aquest seating. I poden servir d’amagatall als nens, tot en un.

 

Fotografies – Un seating molt personalitzat on els convidats podran endur-se un record en forma d’una fotografia dedicada. (Atenció: aquest muntatge proporciona llargues hores d’entreteniment als nuvis.)

 

El metro – Els més cosmopolites escolliran aquesta opció: un mapa de metro on cada parada serà una taula plena de viatgers que cridaran “Visca els nuvis!” i “Visca el transport públic!” indistintament.

 

La floristeria – Cada planteta té un targetó. Cada targetó té uns noms. Cada nom és un convidat. Més fàcil i bonic, impossible.

 

L’imant – Del casament a la nevera. Un regal molt original i personalitzat que els recordarà el seu nom i la ressaca del casament cada cop que guardin l’enciam. Un triomf segur.

 

Joc de trons – Per a fans de la cèlebre sèrie que decideixin donar-se el gust de situar als cunyats a la taula dels White Walkers. Winter is coming.

 

Taps de suro – I altres disposicions enginyoses que mantindran entretinguts als convidats buscant-se i discutint sobre el significat de tan curiosa creació. Nuvis, no patiu si no s’entén, els artistes sempre són uns incompresos.

 

Recordeu que a Cal Blay teniu ambients per crear la vostra boda ideal, acompanyant-la de la millor gastronomia.

Descobriu més sobre els espais i serveis de noces de Cal Blay [+]

O contacteu amb nosaltres [+]

Fotografia del seating de Joc de Trons: Pixelmoreno al casament d’A&J a Joan Sardà.