L’inici de la nova temporada és el moment ideal per començar a programar el vostre enllaç. Si us caseu a la primavera, tindreu temps suficient per a triar i definir com ho voleu fer, i si les dates de la boda són a l’estiu o a la tardor, encara millor, perquè tindreu un any per escollir-ho tot plegat. El lloc on voleu celebrar tan assenyalat esdeveniment és un dels ingredients principals perquè tot surti bé. I, per tant, és de les coses que cal seleccionar amb més cura. No obstant això, us trobeu amb tot un nou món -desconegut- amb una oferta delirant on triar serà tot un repte.

Amb aquest post us volem proposar una estratègia molt simple, en cinc punts, que us ajudarà en la vostra elecció.

1- Simplificar

Fer-ho fàcil, és el millor consell per a aquells nuvis que no tingueu ganes d’anar contractant diferents proveïdors (espai, banquet, flors, cerimònia, etc.), perquè prou feina teniu amb la llista de convidats, el vestit i la resta d’assumptes perifèrics. Cerqueu els serveis de càtering integrals, on pugueu centralitzar la majoria de necessitats per al vostre casament en un. Certament, contractar algú que us planifiqui el casament (wedding planer pels amics més esnobs) també és una opció còmoda, però molt menys econòmica.

 

2- Ubicació

Aquí cal conjugar el que us agrada amb la facilitat per arribar-hi. És a dir, potser el vostre somni és casar-vos a la Lapònia finlandesa, però també voleu que vinguin tots els amics i familiars. Busqueu un espai que us agradi -mar o muntanya, urbanita o rural- però que al mateix temps no requereixi gaire estona de cotxe i amb accés senzill. Això us assegura comoditat per als vostres convidats, que, després dels nuvis, són l’element més important del vostre enllaç.

 

 

3- Versatilitat

Centreu-vos en l’espai i examineu les característiques de l’edifici o finca. Us podeu fer tot un seguit de preguntes:
– Quina capacitat té? (busqueu l’adequada, i vigileu en no sobredimensionar per a no mostrar espais poc acollidors)
– És un lloc exclusiu? (o haurem de compartir-lo amb altres clients?)
– Té espais interiors, exteriors i semi-coberts? (les inclemències climàtiques són així, inclements i, a més, imprevistes)
– Existeix la possibilitat d’allotjar-s’hi? (per a aquells que vulguin fer la Gran Festa, és una opció gens menyspreable)

 

 

4- El context

El marc de l’indret escollit pot casar -mai millor dit- amb vosaltres o mostrar una total dissonància. Si sou amants de la natura i els entorns rurals, no busqueu la gran celebració a un luxós hotel, perquè no ho gaudireu. En canvi, podreu trobar-vos còmodes a una masia entre muntanyes.

 

 

5- Criteri

Per aconseguir-ne un de bo haureu de “formar-vos” en la matèria. Pregunteu, consulteu, investigueu i, com a generalitat, no us quedeu amb el primer espai que visiteu. Feu una llista amb els cinc o deu millors llocs que realment s’ajusten al vostre gust i torneu a revisar els consells anteriors. Tocar clavar els colzes una estona!

 

 

 

I si encara no teniu gaire clar com voleu que sigui l’espai del vostre casament, feu el nostre test i descobriu quin és el vostre lloc ideal.

Recordeu que a Cal Blay teniu ambients per crear la vostra boda ideal, acompanyant-la de la millor gastronomia.

Descobriu més sobre els espais i serveis de noces de Cal Blay [+]

O contacteu amb nosaltres [+]