Casar-se al Penedès és bonic, és trendy i és pràctic. Casar-se al Penedès està molt bé per mil motius, però nosaltres us en portem concretament 10!

1 – Perquè és un entorn romàntic.

És la Toscana catalana. Valls suaus esquitxades de vinyes i poblets, a prop del mar i amb vistes a les muntanyes. Una terra per escriure una història d’amor. Per què no la vostra?

C & A. Mirador de les Caves. Foto: Asier Altuna.

2 – Perquè està ben comunicat.

El Penedès es vertebra gràcies a la AP-7, que en tan sols 30 minuts et porta a Barcelona i en 20 minuts, a l’aeroport! D’altra banda, amb 30 minuts més direcció sud, s’arriba a Tarragona. També hi passa el tren i la carretera nacional 340 que passa per Vilafranca del Penedès, recorrent la part de les muntanyes d’Ordal. O sigui, que si teniu convidats que venen de lluny, ho agrairan!

3 – Perquè hi ha les millors masies.

Aquests masos tradicionals acostumen a estar envoltats de vinyes. En molts d’ells s’ha conservat l’estructura original, respectant l’estil rural dels edificis. És una autèntica meravella poder-se casar en aquestes magnífiques cases pairals. A Cal Blay tenim espais exclusius que són masies tradicionals, com ara Torreblanca a Olèrdola, Joan Sardà a Castellví de la Marca o la Torre de Can Parellada a Ordal.

La Torre de Can Parellada

 

4 – Perquè el cava és excel·lent.

El Penedès és terra de vins, però sobretot, de caves i escumosos! Segles de tradició vitivinícola converteixen aquest territori en un atractiu aparador pels amants de l’enoturisme. Al vostre casament podeu triar entre els caves i vins locals i encertareu segur.

 

5 – Perquè el clima i el temps és magnífic.

Hiverns suaus i estius càlids amb poca pluja. El clima ideal per la vinya, però també per a casar-se! Gaudir de les festes a l’aire lliure durant les nits d’estiu sense haver-se d’abrigar és un gran al·licient per triar el Penedès com a lloc de casament.

Mirador de les Caves

 

6 – Perquè el paisatge és únic per a cada moment.

Les vinyes marquen el pas del temps. Nues i quietes a l’hivern, creen una atmosfera increïble per a casaments íntims. Exploten de verd a la primavera i són exuberants a l’estiu, com si celebressin també elles els casaments. I, finalment, els càlids colors de la tardor converteixen les fotos en autèntiques postals.

Clos la Plana

 

7 – Perquè està ple de bons proveïdors.

I no només parlem de Cal Blay! Fotògrafs, wedding planners, DJ’s…tot el que necessiteu ho podeu trobar al Penedès. I si no, cap problema! Barcelona està a un pas i ningú us posarà pegues per traslladar-se al Penedès a treballar.

 

8 – Perquè la llum és espectacular.

Voleu bones fotos? Els capvespres al Penedès tenen la llum més al·lucinant d’aquest planeta. I això és perquè a l’oest, les muntanyes són baixes, i l’horitzó regala quasi cada tarda un teló de fons inoblidable.

L & A. Mirador de les Caves. Foto: Núria Tarrida

9 – Perquè és autèntic.

El Penedès té tota una història al darrere, de castells, de guerres i batalles, de cultura enològica. Però també ha sabut pujar-se al carro de la modernitat sense perdre les arrels. I vosaltres, també podeu fer que el Penedès formi part de la vostra història particular.

C & A. Masia Torreblanca. Foto: 3 deseos y medio

 

10 – Perquè ens encanta!

I aquesta és la raó més convincent de totes per la que no tenim explicació racional. El Penedès ens enamora!

Ll & M. Masia Torreblanca. Foto: Nou Enfoc