Vilarnau és un modern i avantguardista celler de disseny perdut en un mar de vinyes. Allà s’elabora el seu cava artesanal, però també és un espai únic per a celebrar un casament rodejat de vinyes i totalment aïllat del món. Aquest celler es troba al cor del Penedès, amb magnífiques vistes sobre Montserrat i la serralada litoral. A més, és una finca amb centenars d’anys d’història, on ja es conreava la vinya des del segle XII i que ara barreja la rectilínia i lluminosa arquitectura de Luis González.

 

Enguany podeu celebrar el vostre casament a Vilarnau en exclusiva amb Cal Blay i per això us presentem els seus espais i la seva versatilitat.

Cerimònia

Presidida per un gran arbre i el cel del Penedès, la cerimònia serà celebrada en aquest temple natural que atorgarà uns instants memorables per a tots.

Aperitiu al jardí

La zona de gespa i l’estany són l’entorn perfecte per començar el convit amb l’aperitiu a l’aire lliure.

 

Mirador de la Girafa

Elegant terrassa que combina elements naturals com la fusta o l’aigua amb les línies netes de l’arquitecte Luis González. És un espai versàtil on ubicar des de la barra de begudes a una llarga taula imperial.

Casament a l’aire lliure

La isolada ubicació del celler afavoreix la celebració de tot el convit al jardí. Les llargues tardes d’estiu, i les càlides nits, seran les millors aliades dels casaments sota les estrelles.

 

 

I també a la nit!

Carpa

Ara bé, si fa massa calor o amenaça pluja, sempre es pot muntar una magnífica i elegant carpa on refugiar-se sense perdre les fantàstiques vistes exteriors.

Sala Antoni Miró

Per als dies freds d’hivern, o per a les parelles que prefereixin un convit a un saló exclusiu, es proposa la sala interior, dissenyada per Antoni Miró, qui va crear una atmosfera càlida i acollidora.

 

Recordeu que a Cal Blay teniu set espais per a crear la vostra boda ideal, acompanyant-la de la millor gastronomia. Amb Cal Blay podreu muntar el casament tal com imagineu. Us ajudarem i aconsellarem fins a l’últim detall oferint-vos infinitat de propostes per a personalitzar-ho tot, des de la cerimònia fins al pastís!

 

 

Descobriu més sobre els espais i serveis de noces de Cal Blay [+] 

O contacteu amb nosaltres [+]