Si vols donar un aire fresc i original al teu casament, et proposem que utilitzis les invitacions, els recordatoris i altres recursos que pot crear especialment per tu La nunnu!

La nunnu és una creació gràfica de la dissenyadora Núria Martí, que pots utilitzar perquè la teva boda tingui una imatge personalitzada i única. La proposta de La nunnu consisteix a crear  unes il·lustracions dels nuvis destacant aquells trets més característics de vosaltres i després incorporar aquestes imatges a les invitacions, les taules del banquet de noces, el menú, els regals de recordatori, etc.

L’estil nunnu es pot adaptar a diferents formats i suports, per tal que el vostre casament tingui una imatge fresca, divertida i molt original. Així, podeu utilitzar la vostra imatge de nuvis a l’estil nunnu en diferents regals per als convidats, com agulles de pit, xapes, capses de bombons, imants per a la nevera, bosses, i qualsevol altra cosa que se us acudeixi!

Per veure les propostes podeu visitar el web de La nunnu i també us podeu descarregar el dossier de casaments personalitzats per conèixer les diferents opcions disponibles. Esperem que us agradi tant com a nosaltres!

[alert-white]  Imatge personalitzada per al teu casament: www.lanunnu.com [/alert-white]

[alert-white]  Dossier de Casaments personalitzats a l’estil nunnu: Descarregar el dossier [/alert-white]