Aquest cap de setmana, 4 i 5 de febrer, se celebra a la Fira d’Igualada el Saló de nuvis i celebracions, una cita imprescindible per a tots aquells que esteu preparant el vostre gran dia.

Si encara no tens clar el lloc on casar-te, si dubtes sobre quin tipus de menú de boda oferir als teus convidats, si necessites un cop de mà per a l’organització de tots els detalls del teu casament, si t’agradaria celebrar la teva boda en unes caves, en mig de les vinyes, a la platja, en un entorn esportiu, a la natura, en una casa particular o en aquell lloc tant especial per a vosaltres dos amb el que sempre has somiat… Vine a visitar-nos i t’ajudarem!

Grup Cal Blay portem 30 anys ajudant a moltes parelles a fer realitat la boda dels seus somnis, personalitzant tots els detalls i acompanyant-vos en tot el procés per tal que la celebració del vostre enllaç sigui a la vostra mida i d’acord amb les vostres preferències.

A més, durant aquest cap de setmana t’oferim preus especials, així que no deixis de venir a fer-nos una visita al Saló de nuvis i celebracions d’Igualada! T’hi esperem!

Com arribar al Saló de nuvis i celebracions: Mapa de situació de la Fira d’Igualada