Avui us portem cinc tendències per als casaments del 2019 per a aquells que voleu casar-vos personalitzant el convit però amb l’estil més top. Veureu que se segueix l’estela de l’any passat, deixant enrere la moda rural i enfilant cap a un estilisme més natural amb tocs de sofisticació. Aquí les teniu!

 

1. Benvinguda, naturalesa: les flors seguiran, però hauran de fer lloc a altres plantes amb predomini del verd. Es portarà una decoració floral molt silvestre o tropical, sempre exuberant i per tot arreu, el retorn al bosc!

 

 

2. Diversitat sobre la taula: l’eclecticisme a la vaixella arribarà a extrems de mostrar disparitat entre plats, copes i coberts en una mateixa taula. L’estil estarà en la diversitat i no en l’homogeneïtat d’una vaixella a conjunt amb la coberteria i cristalleria. El resultat seran taules amb gran vivesa de colors i amb caràcter.

 

 

3. La importància del color: Precisament les tonalitats contrastades prenen rellevància, aplicades a tots els detalls del casament en harmonia. Es buscaran colors pastels i suaus com roses, porpres, grisos i daurats; combinats amb colors frescos com blaus i verds, grocs lluminosos, corals o porpres brillants.

 

 

4. Vidres amb estil: Llums, copes i vidres treballats, de molts colors, a la manera marroquina. Aquesta estètica es podrà aconseguir amb part de la vaixella, però també amb llums de vidre, miralls i gerros decoratius.

 

 

5. Paradetes de menjars. O food stations que anomenen els moderns. Oferir varietat de plats, de cuines d’arreu del món i amb sabors poc habituals, serà una de les tendències més fortes d’enguany, que ve imposada per les noves generacions amb la mirada oberta al món que defugen del tradicional banquet.

 

Recordeu que a Cal Blay teniu set espais per a crear la vostra boda ideal, acompanyant-la de la millor gastronomia. Amb Cal Blay podreu muntar el casament tal com imagineu. Us ajudarem i aconsellarem fins a l’últim detall oferint-vos infinitat de propostes per a personalitzar-ho tot, des de la cerimònia fins al pastís!

Descobriu més sobre els espais i serveis de noces de Cal Blay [+]

O contacteu amb nosaltres [+]