Aquest cap de setmana, dissabte 27 i divendres 28 d’octubre, Cal Blay estarem al Saló MiBoda Barcelona i esperem la teva visita!

El Saló MiBoda Barcelona se celebra aquest cap de setmana en un espectacular emplaçament: La Cúpula de Las Arenas de la Plaça Espanya de Barcelona. Allà, en horari de 10.00 a 21.00 hores el dissabte 27 d’octubre i en horari de 20.00 a 20.00 hores el diumenge 28, t’estarem esperant en un estand on podràs descobrir el millor de Cal Blay: la nostra gastronomia, el nostre tracte personalitzat i l’experiència de 30 anys acompanyant parelles en la preparació del seu gran dia.

A més, disposem de 15 invitacions dobles per entar al Saló MiBoda Barcelona de franc! Pots passar-les a recollir pel restaurant Casa Danone, ubicat a la Plaça Francesc Macià, en horari de 8 a 24 hores.


Per què visitar el Saló MiBoda Barcelona

Cal Blay és molt més que un especialista en càtering per a casaments i per això volem que vinguis a conèixer-nos al Saló MiBoda Barcelona! Volem explicar-te que som, en origen, una empresa nascuda de l’amor per la bona cuina i que, avui, fidels a la nostra filosofia, apostem per una gastronomia cuidada fins a l’últim detall, fresca i moderna, amb productes de primera qualitat i amb una presentació mimada, impecable i sorprenent.

Si vens a visitar-nos al Saló MiBoda Barcelona et podrem mostrar diferents espais on pots celebrar el teu casament, assessorar-te per confeccionar el menú que més et satisfaci i ajudar-te a crear el clima i l’ambient que sempre has somiat per al teu gran dia.

Saló Mi Boda Barcelona centre de taula

A Cal Blay sabem com d’important és el teu casament i per això ens hem proposat convertir-nos en el teu millor aliat, acompanyant-te, aconsellant-te i orientant-te des del primer moment: t’oferim un tracte proper i personal, l’experiència d’una gran empresa, la millor gastronomia i un servei excel·lent per a construir una celebració única, feta a la teva mida.

T’esperem al Saló MiBoda Barcelona aquest cap de setmana i també t’animem a fer-te fan de la nostra pàgina de Facebook!