El 2 i el 3 de febrer Cal Blay estarem al Saló de Nuvis d’Igualada i esperem la teva visita!

Si estàs pensant en casar-te o ja tens la data triada, i si vius a prop d’Igualada, has de visitar el Saló de nuvis i celebracions! Allà, en horari de 10 a 14 hores al matí i de 16 a 20 hores a la tarda, t’estarem esperant en un estand on podràs descobrir el millor de Cal Blay: la nostra gastronomia, el nostre tracte personalitzat i l’experiència de 30 anys acompanyant parelles en la preparació del seu gran dia.

Durant la fira també  s’organitzen desfilades i podràs participar en sortejos de tot tipus de regals especialment útils per a les parelles de nuvis que esteu en el procés de preparació d’aquest gran dia.

Per què visitar el Saló de Nuvis d’Igualada

Cal Blay és molt més que un especialista en càtering per a casaments i per això volem que vinguis a conèixer-nos al Saló de nuvis d’Igualada!

Volem explicar-te que som, en origen, una empresa nascuda de l’amor per la bona cuina i que, avui, fidels a la nostra filosofia, apostem per una gastronomia cuidada fins a l’últim detall, fresca i moderna, amb productes de primera qualitat i amb una presentació mimada, impecable i sorprenent.

Si vens a visitar-nos al Saló de nuvis d’Igualada et podrem mostrar diferents espais on pots celebrar el teu casament, assessorar-te per confeccionar el menú que més et satisfaci i ajudar-te a crear el clima i l’ambient que sempre has somiat per al teu gran dia.

Saló de nuvis d'igualadaA Cal Blay sabem com d’important és el teu casament i per això ens hem proposat convertir-nos en el teu millor aliat, acompanyant-te, aconsellant-te i orientant-te des del primer moment: t’oferim un tracte proper i personal, l’experiència d’una gran empresa, la millor gastronomia i un servei excel·lent per a construir una celebració única, feta a la teva mida.

Si vols, pots conèixer una mica més sobre la cura i el detall que posem en la gastronomia dels casaments mirant aquest vídeo que esperem que t’agradi.

T’esperem al Saló de Nuvis d’Igualada el cap de setmana del 2 i 3 de febrer i aprofitem per animar-te fer-te fan de la nostra pàgina de Facebook!