La temporada de casaments 2021 arriba a la seva fi

Per això toca recapitular i mirar enrere cap als casaments que hem pogut fer aquest any. Vam començar tard, fins al juny gairebé no es va començar la temporada de bodes. Però un cop començada i ara ja quasi acabada, podem afirmar que ha sigut un any amb uns casaments genials. Com és el cas del post d’avui.

El casament de Xavi & Elena

Un enllaç farcit d’emoció que es va celebrar a la Masia Joan Sardà. La parella protagonista va triar la decoració floral de les taules i els detalls de la vaixella, els racons i alguns elements decoratius que, tot plegat, creava una ambientació totalment personalitzada. Us deixem amb un recull d’aquests detalls preciosos de l’enllaç del Xavi i l’Elena.

Masia Joan Sardà

Aquesta masia es troba rodejada de vinyes, al cor del Penedès, a Sant Jaume dels Domenys, territori de vins i caves. Un gran espai que conserva l’estructura i l’encant de la tradicional casa pairal catalana amb elaboració pròpia de vins i caves. Els jardins són un espai elegant i cuidat, ideal per a l’aperitiu. A més, una piscina ofereix la refrescant opció del bany en època estiuenca. D’altra banda, la masia compta amb diferents menjadors: un d’obert a l’aire lliure amb accés a la piscina, modern i casual, i un altre de senyorial a dins la pròpia casa. A Joan Sardà tot està cuidat al detall per poder oferir un ambient exclusiu per a celebracions tan especials com la de Xavi & Elena.

Fotos de Sublim fotografia [+ info Sublim fotografia]

Recordeu que a Cal Blay teniu espais entre Barcelona, el Garraf i el Penedès per a crear la vostra boda ideal, acompanyant-la de la millor gastronomia. O si preferiu un altre indret, amb Cal Blay podreu muntar el casament tal com imagineu. Us ajudarem i aconsellarem fins a l’últim detall oferint-vos infinitat de propostes per a personalitzar-ho tot, des de la cerimònia fins al pastís!

Descobriu més sobre els espais i serveis de noces de Cal Blay [+]

O contacteu amb nosaltres [+]