El 9 de maig l’Oriol i l’Alícia van decidir que seria el dia en que les seves vides no se separarien mai més.

El lloc escollit va ser Mercantic, un espai màgic a on diàriament es posen a la venda mobles i objectes de totes les èpoques.

Però el que ha fet del tot diferent aquest enllaç és l’enginy que hi han posat perquè tots els seus convidats interactuessin en la celebració, creant una serie de misteris que havien de resoldre. Ens sembla divertidíssim!!!

Però tot això també ha estat possible gràcies a Feel the feeldding dues germanes wedding planners que gaudeixen pensant i dissenyant temàtiques, detalls, regals, decoració i qualsevol cosa que faci inoblidablela vostra festa. Les mou la passió amb un estil desenfadat i fresc.

Però això no és tot!! Encara hi hem de sumar la nostra amiga Laia Ylla ( fotògrafa), especialitzada en casaments, que a través de les seves fotos ens transmet tot l’amor que aquesta parella desprèn.

Estem molt contents d’haver participat en aquest enllaç, i formar part d’aquest gran equip!!!

 

 

cal_blay_catering_laia_ylia
Cal_Blay_catering_casa_camparito Cal_Blay_catering_casa_camparitoCal_Blay_catering_casa_camparito Cal_Blay_catering_casa_camparito Cal_Blay_catering_casa_camparitoCal_Blay_catering_casa_camparitoCal_Blay_catering_casa_camparito150509_casa_amparito_034Cal_Blay_catering_casa_camparitoCal_Blay_catering_casa_camparitoCal_Blay_catering_casa_camparito