El cap de setmana del 19 i 20 de gener vam celebrar dues jornades molt especials al Mirador de les Caves: la Pre-Wedding Party. Una cinquantena de parelles, repartides en els dos dies, va assistir a aquesta festa dedicada exclusivament a elles. La idea principal d’aquesta reunió de nuvis i núvies va ser la de tastar els aperitius triats pel convit però a part, també fou un dia per gaudir de la festa, amb música en directe, donar una ullada a quatre idees que es presentaven per als convidats i també va ser un moment que es va aprofitar per crear un vincle més fort amb Cal Blay i els responsables de cada casament.

 

El tast d’aperitius es va fer de la següent manera: es va servir a cada parella els aperitius que havien triat dins el seu menú, que per si sols ja són un bon àpat. A més, les parelles van gaudir de totes les paradetes Cal Blay i del Show cooking independentment del que haguessin triat per al seu convit.

Més endavant, el dia elegit per fer el tast del menú del banquet, podran gaudir molt més del primer, segon i postres, perquè no s’hauran atipat amb els aperitius. Des de Cal Blay donem molta importància a la gastronomia, i per això creiem que separar-ho en dues sessions és altament positiu per poder apreciar cada plat (i no sortir rodolant).

 

 

Els nuvis –que feien de convidats de Cal Blay- van poder agafar idees pel seu casament amb els muntatges de Deixa’ns la teva empremta, Deixa’ns una nota i Busca el teu missatge.  També van poder visitar l’espai per a cerimònies del Mirador de les Caves, amb l’encant especial de la vinya dormida en ple hivern.

Finalment, tots van poder gaudir de música en directe i d’un servei molt simpàtic de fotografies instantànies ofert per Pixelmaton, el primer dia,  i La Fotografiadora, el segon, i així endur-se un record de la festa.

Quan vam idear la Pre-Wedding Party no sabíem si tindria una bona acollida, però després de les felicitacions per aquesta primera edició estem molt contents d’haver-la dut a terme. I esperem poder fer-ho les temporades vinents amb tots els nuvis i núvies que ens triïn! Gràcies a tots els que hi vau assistir!

Recordeu que a Cal Blay teniu set espais per a crear la vostra boda ideal, acompanyant-la de la millor gastronomia. Amb Cal Blay podreu muntar el casament tal com imagineu. Us ajudarem i aconsellarem fins a l’últim detall oferint-vos infinitat de propostes per a personalitzar-ho tot, des de la cerimònia fins al pastís!

Descobriu més sobre els espais i serveis de noces de Cal Blay [+]

O contacteu amb nosaltres [+]