L’aperitiu d’un casament és aquell moment on podràs parlar, riure i compartir la teva felicitat amb tots els teus convidats alhora. És el primer moment de socialització de totes les persones que són importants per tu i amb les quals gaudiràs del dia del teu casament. Després, quan arribi el moment del banquet de noces, si així ho has triat, cadascú s’asseurà a la taula on hi hagi el seu nom, però l’aperitiu permet que tothom es barregi: petits i grans, convidats de la banda del nuvi i de la banda de la núvia, amics i família, etc. Així que triar com serà l’aperitiu del teu menú de boda és una tasca important.

Un altre element que a tots ens agrada com a convidats en un casament i que, per tant, has de tenir en compte quan triïs el menú de la teva boda és l’efecte sorpresa. És a dir, busca sorprendre els convidats durant l’aperitiu amb propostes gastronòmiques que no només siguin delicioses al paladar, sinó també originals i innovadores.

Una d’elles són les pipetes d’escopinyes. T’ho imagines? Doncs ara ja pots provar-les! Només la presentació ja deixarà a tothom bocadabat! Però es que a més d’estar boníssimes, menjar-se-les és divertidíssim!  Primer t’has de beure el suc, prement la part de la pipeta que el porta, i després ja pots menjar-te les escopinyes. Tota una experiència que segur que agradarà als convidats del teu casament!

Què et sembla? Vols provar-les? T’agradaria conèixer altres propostes que Cal Blay et podem oferir per elaborar el teu menú de casament? Doncs deixa’ns els teus comentaris aquí sota o contacta amb nosaltres per telèfon (938 914 152), correu electrònic (casaments@calblay.com) o mitjançant el següent formulari.