En un entorn de jardins botànics, construccions modernistes, edificis d’estil colonial i aus exòtiques, es troba un dels espais més insòlits de Catalunya: Parc Samà. Amb aquest post us presentem el nou espai per a casaments Cal Blay, perquè us imagineu com d’especial pot ser un enllaç en un indret singular que evoca paisatges colonials.

 

 

Salvador Samà va fer construir una residència de caire indià on es recreessin diferents ambients, l’any 1881. L’eclecticisme es troba a tots els racons del parc, segell del propietari, en Salvador, il·lustre personatge que va ser alcalde de Barcelona i segon Marquès de Marianao, i de l’arquitecte, en Josep Fontseré, dissenyador del parc de la Ciutadella. D’aquest binomi neix la subtil barreja d’estils, que fusiona el romanticisme germànic i anglosaxó amb el modernisme català i la Cuba colonial.

Descobriu els espais on celebrar la cerimònia i el banquet:

El Palau

La majestuositat d’aquest palauet en el marc incomparable d’uns jardins amb tanta història esdevé la millor carta de presentació per a qualsevol esdeveniment important. La seva solemnitat i bellesa atorga transcendència al moment, fent-lo perdurable en la memòria. La font, d’origen francès, que se situa a la part del darrera del palau, recorda la grandesa dels chateaux renaixentistes.

 

 

La Sala dels Marquesos

Íntima però espaiosa, és una sala altament polivalent amb capacitat per a 300 persones. La situació enmig del parc dota d’exclusivitat a aquesta sala rodejada d’exotisme.

 

 

 

 

La Cascada

Amb el rerefons d’una gran illa enmig del llac, plena de grutes i coberta per molsa, les cerimònies prenen un aire romàntic, d’estil anglès, similar a les creades per Hamilton a Painshill, Bristol, al llarg del segle XVIII.

 

 

El Llac

En un entorn d’exuberant verdor, les palmeres, roures, plataners, xiprers i pins seran testimonis de les cerimònies més especials. El toc indià d’aquest paisatge ho convertirà en una experiència memorable.

 

A més, el parc consta d’altres indrets màgics com el Mirador del Bosc, el Pavelló d’aus exòtiques o la Gruta del Pirata. Racons on entendre que la inspiració del modernisme és a la natura.

 

 

Parc Samà es troba al sud de Tarragona, molt a prop de Cambrils, i es pot visitar diàriament. Per a més informació consulteu aquí [+].

Descobriu més sobre els espais i serveis de noces de Cal Blay [+]

O contacteu amb nosaltres [+]