Arrenquem temporada amb energia amb les últimes tendències i novetats en casaments per als anys vinents. A Cal Blay ens fascina tot el que envolta el muntatge i decoració de les bodes i els estils que més es porten. Si vosaltres també voleu estar a l’última, preneu nota de tots els consells que us portem avui en aquest post, junt amb noves imatges del Mirador de les Caves, preparat i llest pels casaments d’aquest any.

Flors

Roses, uniflores, paniculades, tulipes, clavells, plantes tropicals, herbes aromàtiques i flors de temporada. Aquest és l’any de les flors, acolorides o amb tons pastel, però presents arreu de la cerimònia i el banquet. Torna el romanticisme –si és que mai va marxar- amb més força que mai, per això, els elements naturals són la clau dels casaments dels pròxims anys.

Colors naturals

En línia amb les flors, la influència de la natura en el cromatisme de la decoració arriba fins i tot als paraments de taula, als vestits de núvia o de convidades i a les invitacions. Verds, marrons, grocs, morats, i tota una àmplia gamma de colors  que ha d’estar sempre en consonància amb la paleta més natural que destil·la relaxació i un ambient casual i espontani.

 

Food truck

Fa anys que van aterrar a casa nostra des de terres ianquis, són una opció moderna i atractiva d’oferir l’aperitiu als convidats. En elles es poden servir des del típic menjar ràpid d’hamburgueses i pizzes fins a entrepans d’ibèrics i embotits km 0. Però, a més, els food trucks donaran un estil molt autèntic a qualsevol casament on aparquin i obrin la paradeta.

Cerimònies a l’aire lliure

En boscos o jardins, entre vinyes o vora el mar, però a l’exterior. La tendència és la d’aprofitar l’entorn natural, que farà de teló de fons ideal per als moments més intensos de la celebració. Els parlaments, sota el cel mediterrani, prendran una dimensió més transcendent que fer-ho tancats a entre quatre parets, per boniques que siguin.

Llumetes i Racons decorats

En el detall està la classe. Per crear l’atmosfera perfecta pel casament cal recórrer també als petits racons on es mostrarà l’estil escollit. És un recurs molt senzill i efectiu per crear un entorn diferent i personalitzar la celebració. La il·luminació amb petits llumets o fanalets seguirà sent tendència total.

Menús originals

Cada cop més es tendeix cap a la globalització culinària, defugint dels menús clàssics i incorporant plats internacionals, bé a l’aperitiu bé al banquet. Des de la picant cuina mexicana fins a la refinada cuina japonesa, hi ha centenars d’opcions per a gaudir, no només de la boda, sinó d’una festa gastronòmica que sorprendrà els més gormands.

Descobriu més sobre els espais i serveis de noces de Cal Blay [+]

O contacteu amb nosaltres [+]