Benvingut/da a la secció “Espais per casar-se”, on compartirem amb tu propostes de llocs en els quals pots organitzar el teu casament!
Has pensat mai com seria casar-se a la platja o en una casa particular? Fa temps que tens clar que t’agradaria casar-te en una masia o en un espai màgic com l’interior d’unes caves?

Tant si ja has triat el lloc, com si vols idees originals per al teu casament, en aquesta secció podràs descobrir espais on celebrar el teu casament i què has de tenir en compte alhora de triar un lloc o un altre.

A vegades et parlarem d’un lloc concret perquè el coneixem de primera mà i sabem com treure-li el màxim profit, i d’altres et suggerirem espais diferents i originals, com un casament en un entorn esportiu o una boda al camp.

En tots els casos, però, ens posem a la teva disposició per comentar qualsevol espai que t’agradi o que se t’acudeixi per a la celebració del teu casament. Grup Cal Blay portem 30 anys ajudant a moltes parelles a fer que el dia del seu casament tot rutlli a la perfecció i estarem encantats d’estar al teu costat donant forma i cuidant dels petits detalls en el teu gran dia.

On voldries casar-te? Tens dubtes respecte algun emplaçament concret? Deixa’ns els teus comentaris aquí sota o contacta amb nosaltres per telèfon (938 914 152), correu electrònic (casaments@calblay.com) o mitjançant el següent formulari.