Triar el menú de boda per al teu casament és una de les decisions més importants mentre prepares el teu gran dia. A banda d’apostar per la qualitat gastronòmica, la varietat en l’aperitiu i l’originalitat dels plats, has de tenir en compte que potser algun dels teus convidats requereix un menú especial degut a al·lèrgies o intoleràncies alimentàries.

Sí, segur que tens a la família alguna persona amb intolerància al gluten o a la lactosa. O potser amb al·lèrgia als fruits secs o a algun altre aliment. També has de tenir en compte que pot haver convidats que siguin vegetarians (amb menor o major grau) o que estiguin seguint una dieta específica per motius de salut.

Per tal que tots els teus convidats, sense excepció, gaudeixin el dia del teu casament del menú de boda que tu has triat, cal que t’asseguris de poder oferir un menú especial i adaptat a aquelles persones que ho puguin necessitar.

Només cal que demanis als teus convidats que quan et confirmin l’assistència al casament, t’indiquin si tenen alguna al·lèrgia o intolerància alimentària o si segueixen alguna dieta especial. Un cop vagis rebent aquesta informació, escriu-la al costat del nom del convidat en la teva llista de confirmacions. I uns dies abans del casament, indica-ho a l’empresa que et prepara el menú de boda, per tal que puguin oferir als teus convidats un menú deliciós sense aquells aliments o productes que, pel motiu que sigui, no poden menjar.

És molt fàcil! Si ho preguntes amb antelació i avises a qui prepara el teu menú de noces, aconseguiràs que tothom pugui gaudir de la gastronomia de la teva boda sense preocupacions!

Grup Cal Blay portem 30 anys acompanyant parelles en l’organització del seu casament i sempre oferim als convidats que ho requereixen propostes gastronòmiques adaptades segons les seves al·lèrgies, intoleràncies o dietes especials. Si vols que et donem un cop de mà per elaborar el teu menú de casament deixa’ns els teus comentaris aquí sota o contacta amb nosaltres per telèfon (938 914 152), correu electrònic (casaments@calblay.com) o mitjançant el següent  formulari.