[dt_gap height=”30″]

Casa’t a la Masia Torreblanca

Quan decidim fer el gran pas i casar-nos, una idea se’ns apareix: el nostre casament ha de ser únic, una festa en la que puguem ser nosaltres mateixos i compartir-ho amb els altres. És per això que ara, la Masia Torreblanca ha renovat la seva decoració per adaptar-se millor a les necessitats de cada parella.

Així, si sou amants del bàsquet, del motor o de la dansa, si toqueu un instrument o si simplement teniu una família fabulosa que us defineix, ara podreu incorporar aquests detalls al vostre casament a través de la decoració de la sala de la Masia Torreblanca. I tot això a través d’un recurs escenogràfic molt actual: la pintura de pissarra, i unes caixes amb elements aportats pels nuvis que possibiliten fer una ambientació única i irrepetible.

A més, els vostres convidats també podran deixar la seva empremta en un dia tan especial. Els seus missatges quedaran recollits en una de les parets de la magnífica i espaiosa sala de ball per tal que sempre pugueu recordar les impressions d’un dia tan especial.

Aquestes són les novetats de la renovada Masia Torreblanca, une espai que té altres punts forts que la converteixen en un emplaçament idoni per realitzar el teu casament.  I és que aquesta antiga masia del segle XV disposa d’uns exteriors espectaculars, on les vinyes del Penedès guanyen protagonisme conferint al reportatge fotogràfic del dia un toc natural privilegiat. També hi ajuden els fantàstics jardins exteriors que es converteixen en un escenari idoni en l’aperitiu o en el cas que hi realitzis la teva cerimònia civil. També et recomanem fixar-te en la zona exterior i la piscina, el lloc perfecte per deixar que la festa s’allargui creant una zona chill-out de descans des d’on gaudir d’una fantàstica nit sota les estrelles.

I és que, la Masia Torreblanca, ubicada a Olèrdola, a només quaranta minuts tan de Barcelona com de Tarragona, és una elecció segura per aconseguir fer del teu gran dia una festa única que tots recordaran.

Visita la Masia Torreblanca, l’espai ideal pel teu casament

T’agradaria visitar la Masia Torreblanca o que et mostrem altres espais per celebrar el teu casament? Deixa’ns un comentari aquí sota o contacta amb nosaltres per correu (casaments@calblay.com), telèfon (938.914.152) o mitjançant el següent formulari. Estarem encantats de donar-te aquetes i moltes altres idees per tal que organitzar el teu gran dia et sigui una mica més senzill.