Avui us portem al bloc de Casaments Cal Blay el nostre espai més nou però alhora amb més història: La Masia d’Esplugues. Un magnífic edifici isolat que ha acollit centenars de celebracions i casaments i que ha reobert les seves portes l’octubre de 2018 sota el paraigua de Cal Blay.

La Masia esdevé, després d’importants reformes per millorar totes les sales i condicionar cada racó, un espai modern que conserva l’autenticitat de ser una finca amb més de 50 anys d’història.  A més, La Masia d’Esplugues disposa d’íntimes terrasses, un gran aparcament i la ubicació ideal: situat a prop de la Ronda de Dalt i de l’inici de la Diagonal. Us la presentem com un dels espais més destacats per als casaments del 2019 a Barcelona.

Exteriors

La Masia d’Esplugues és un espai privilegiat per motius com la situació, l’accés o la gastronomia de Cal Blay. A més, també és un recinte tancat sense edificacions annexes, un espai que manté la total privacitat de l’entorn.

Terrassa

Construïda sobre una antiga vinya i pineda dels anys 30, compta amb una magnífica terrassa exterior que conserva encara els pins d’aquest antic bosc.

Salons

Disposa de diversos salons versàtils, de diferents capacitats, ideals per a casaments de fins a 500 convidats. La Pedrera és la sala més petita, ideal per a casaments que busquen intimitat i recolliment, amb un màxim de 70 convidats. Montjuïc és la sala més gran que, a més, pot ampliar-se abraçant l’espai annex de la sala Tibidabo, creant així un immens i elegant espai de celebració.

La Pedrera

Sala Montjuïc

Sala Tibidabo

Cerimònia

Un pati interior, aïllat del món, és l’oasi de calma on celebrar les cerimònies civils.

 

Decoració

L’estil renovat es percep fins a l’últim racó, amb opció d’adaptar l’ambientació desitjada per a cada casament: flors, parament de taules, minutes i molts altres detalls.

The Bride’s room

Una habitació especial per a la núvia. Perquè a Cal Blay sabem com d’important és gaudir d’un espai personal per preparar-se amb tranquil·litat: una íntima estança a resguard de mirades indiscretes però al mateix temps integrada a la finca: entre la terrassa i els salons del. La núvia que faci tard a la cerimònia ja no tindrà excusa!

 

Recordeu que a Cal Blay també teniu altres espais per a crear la vostra boda ideal, acompanyant-la de la millor gastronomia.

Descobriu més sobre els espais i serveis de noces de Cal Blay [+]

O contacteu amb nosaltres [+]