Si vols organitzar la cerimònia civil en el mateix espai en el qual celebraràs el banquet de noces cal que juguis bé amb els emplaçaments i creïs atmosferes diferenciades per als diferents moments de la boda.

La decoració de l’espai de la cerimònia civil pot adaptar-se a tu i als teus gustos i disposes de moltes opcions per a crear un entorn acollidor i especial per a aquest màgic moment.

Avui et proposem que per a la decoració de l’espai de la cerimònia civil utilitzis alguns d’aquests elements per a fer seure als convidats del teu casament:

– Cadires de fusta blanca: ideal per a donar un toc de romanticisme
– Bales de palla: t’anirà perfecte si et cases al camp o en un entorn natural
– Pufs o coixins grans: adients per a generar un ambient modern tipus “chill out”
– Caixa de fruita antiga, feta de fusta: apte per als nuvis més atrevits

I no oblidis de rebre als convidats amb una copa de cava prèvia a l’inici de la cerimònia. Els encantarà com a detall de benvinguda!

Grup Cal Blay fa 30 anys que acompanyem parelles en l’organització del seu casament, tant des del punt de vista gastronòmic com de la cerimònia civil, o ajudant-los a triar l’espai que més s’adequa als interessos dels nuvis. Si vols que en parlem i que comentem la teva situació, deixa’ns un comentari aquí sota o contacta amb nosaltres per telèfon (938 914 152), correu electrònic (casaments@calblay.com) o mitjançant el següent formulari.