L & A, una parella deliciosa, que van brillar amb llum pròpia el dia del seu casament. Ells van triar un espai singular a prop de Cambrils: Parc Samà. Un jardí romàntic, un edifici senyorial, un bosc tropical, una cascada modernista, cérvols i palmeres…eclecticisme vegetal, faunístic i arquitectònic en un sol recinte.

Les imatges d’aquest post venen de la mà de We are blanko, l’estudi fotogràfic que va immortalitzar la gran festa.

Benvinguda

Aquesta finca règia va ser el lloc escollit per L & A per convertir-se en feliç matrimoni davant el testimoni de tots els seus familiars i amics més estimats. La copa de benvinguda amb aigües, llimonada natural i cerveses va ser el preludi d’una gran celebració.

Aperitiu

Després de la cerimònia, va ser el moment del càtering. Un convit que va començar amb els aperitius, paradetes i l’espectacular show cooking. Una mostra d’alta gastronomia en un entorn insòlit, tota una experiència pels convidats.  La parella va escollir aperitius irresistibles com el macaró de foie micuit, tomàquet pera, mozzarella i aroma de menta, llagostins de Sant Carles o tortita de camarones de Huelva, entre altres. Per una altra banda, les paradetes van ser de Risotto de ceps al cava, selecció de formatges i pernil ibèric. I, per acabar, el show cooking de navalles, escopinyes i cloïsses de les Rías Gallegas va fer les delícies dels més gourmandes.

 

Sala dels Marquesos

A continuació, el banquet va prosseguir a l’elegant Sala dels Marquesos, on els convidats es van entaular en aquest espai diàfan, situat enmig del bosc del parc, asseguts a les boniques cadires crossback. Els nuvis van triar ravioli de gambes a l’allet com a primer plat, i un milfulles de vedella amb crema de ceps de segon.

La part dolça del banquet va començar amb les prepostres -poma verda, vainilla de Tahití i gelat de iogurt amb cruixent de toffe, i va seguir amb el pastís de noces i la seva vistosa presentació. A taula es van servir les tapetes dolces: mini tartaleta de crema i maduixes, cheesecake i sacher de gerds. Un festival pels llaminers!

Finalment, la festa es va allargar amb el clàssic ball fins a la matinada, ressopó inclòs.

Enhorabona L & A, sou una parella fantàstica! Gràcies per confiar en nosaltres.

Recordeu que a Cal Blay teniu espais entre Barcelona, el Garraf i el Penedès per a crear la vostra boda ideal, acompanyant-la de la millor gastronomia. O si preferiu un altre indret, amb Cal Blay podreu muntar el casament tal com imagineu. Us ajudarem i aconsellarem fins a l’últim detall oferint-vos infinitat de propostes per a personalitzar-ho tot, des de la cerimònia fins al pastís!

Descobriu més sobre els espais i serveis de noces de Cal Blay [+]

O contacteu amb nosaltres [+]