Volem proposar-te que posis el teu granet de sorra per construir un món millor també en el dia del teu casament amb les invitacions de boda i llistes solidàries d’Intermón Oxfam.

Algo más que un regalo” és una iniciativa de l’ONG Intermón Oxfam per tal que les persones que celebren el seu casament, o que hi estan convidades, ajudin a fer realitat projectes de cooperació en països en vies de desenvolupament.

La idea és molt senzilla: pots utilitzar alguns dels diferents models d’invitacions de boda que posen a la teva disposició per convidar a la teva família i amistats al teu casament i la despesa que facis en aquestes invitacions ajudaran a millorar la vida de persones que ho necessiten gràcies als projectes d’Intermón Oxfam.

O també pots crear una llista de boda solidària, que consisteix en convertir els regals d’alguns els teus convidats en donacions per a diferents projectes de l’ONG.

En aquest vídeo Intermón Oxfam explica en què consisteix aquesta interessant iniciativa relacionada amb les invitacions de boda i com hi pots col·laborar:

Esperem que aquesta idea et sembli interessant! Si vols més idees i recursos per fer realitat el teu casament, fes “M’agrada” a la nostra Pàgina de Facebook i si vols que et donem un cop de mà en la gastronomia i l’organització de la teva boda, deixa’ns els teus comentaris aquí sota o contacta amb nosaltres per telèfon (938 914 152), correu electrònic (casaments@calblay.com) o mitjançant el següent formulari.