En aquest post no us donarem la fórmula dels casaments originals, però sí que us proposarem un extra pels vostres convidats que aportarà molt bon rotllo i us costarà molt poc. Es tracta d’una llista amb les instruccions del casament pels convidats. Es pot fer en targetes individuals o, perquè sigui més econòmic, en una pissarra a l’entrada o en un lloc ben visible.

Hi podeu explicar, de manera graciosa i informal, el programa del casament, com ara si poden prendre una llimonada o cervesa abans de la cerimònia, si poden fer-se fotos amb un photo booth o photocall, si han de deixar una nota al llibre de convidats o qualsevol altra activitat o racó especial que munteu al vostre casament. També pot ser un bon lloc on agrair als convidats la seva presència i suport.

 

 

Fins i tot, aquestes instruccions poden ser una espècie de joc que motivi als convidats a fer fotos, ballar o competir entre les diferents taules. Se’ls pot demanar que s’inventin una coreografia per a quan soni una cançó concreta, que cridin “visca els nuvis” a una hora determinada o que es dediquin a fer les fotografies de grup més divertides.

Per exemple, el joc de l’espia és un dels preferits per les parelles més gamberres, i consisteix a proporcionar càmeres d’un sol ús i demanar que facin fotografies especials durant la celebració: als més ben vestits, als més divertits, la foto més original, etc. Això proporcionarà una distracció extra i assegurarà moments de riure i complicitat entre els convidats a més d’immortalitzar la boda amb imatges naturals i alegres.

 

 

Hi haurà parelles, habituals de les xarxes socials, que també aprofitaran per dir-vos si podeu fer fotos, pujar-les a les xarxes, i etiquetar-les amb algun hashtag especial per a l’ocasió o a on podreu veure totes les fotos. O altres nuvis, més pragmàtics, posaran a disposició dels convidats un llibre on demanin consells i idees per a la nova vida en comú -i que poden resultar en hilarants respostes, tal com avanci la nit. Altres instruccions poden ser més musicals: demanar que indiquin a una petita targeta la cançó que els agradaria que sonés durant el ball i així el DJ podrà fer-la sonar durant la festa, que serà molt més exitosa si sonen les preferències dels convidats. Les opcions són infinites!

La qüestió és fer una llista amb aquella informació que creieu important pels vostres convidats, des dels jocs fins a la programació del casament. Aquí us deixem un parell d’exemples de com fer-ho personalitzat i sorprendre a tothom.

Descobriu més sobre els espais i serveis de noces de Cal Blay [+]

O contacteu amb nosaltres [+]