[dt_gap height=”30″]

Celebra la teva boda amb aires vintage

[dt_gap height=”30″]
Per al teu gran dia vols crear una atmosfera màgica i única, on tothom se senti a gust i on els petits detalls facin realitat la boda amb encant que sempre has somiat, per això et volem proposar algunes idees per una boda personal i adaptada al teu estil.

Per tal que tot estigui a punt per al gran dia només necessites una mica de preparació prèvia i alguna inspiració, per això et suggerim algunes idees per una boda amb encant amb aires vintage que pots posar en pràctica en el teu casament.

En primer lloc, és molt important que juguis amb el blanc i amb els colors pastel, que en contrast amb l’entorn natural on celebris el teu casament crearan el contrast perfecte que necessites.

Un altre element clau per a què la teva boda tingui aquest encant especial és el mobiliari, és a dir, les cadires on seuran els convidats durant la cerimònia civil, les taules on se servirà el teu banquet de noces, etc.

Per això et proposem que utilitzis una cadira blanca metàlica de jardí, que simuli les típiques cadires de fusta de jardí però amb un toc delicat i elegant per tal que s’integrin en la teva celebració de forma natural, i amb un motiu floral en el respatller per contribuir a l’aire vintage de la teva boda.

També pots col·locar fanalets de paper, de color blanc, sobre l’espai en el qual els convidats seuran durant el banquet de noces,  així quan es faci fosc la il·luminació dels fanalets donarà un toc més càlid al banquet.

Altres idees per una boda amb aires vintage són incorporar centres de taula mínims i coherents amb la decoració del casament i uns identificadors de taula en marcs antics i amb motius florals.

casaments-vintage-calblay-10 casaments-vintage-calblay-12

Vols més idees per una boda amb encant?

Què et sembla? Vols que et donem un cop de mà per crear aquesta atmosfera màgica pel teu casament?

Grup Cal Blay portem 30 anys acompanyant parelles en l’organització del seu casament i podem ajudar-te per tal que la teva boda s’adapti al teus estil, ja sigui una boda amb encant amb aires vintage o qualsevol altre.

Pots deixar-nos els teus comentaris aquí sota o contactar amb nosaltres per telèfon (938 914 152), correu electrònic (casaments@calblay.com) o mitjançant el següent formulari.