El moment de l’arribada dels nuvis és important. Hi ha parelles que prefereixen arribar juntes al lloc on es casaran, abans de la cerimònia, i d’altres prefereixen reservar el moment de l’entrada conjunta per a després de les fotografies, en el lloc on se celebrarà el banquet de noces.

Sigui quin sigui el teu cas, si vols causar un impacte i deixar bocabadats als teus convidats, has de preparar bé la teva entrada. Avui et donem algunes idees perquè feu la vostra entrada de forma espectacular:

· A cavall: sí, sí, has llegit bé! Damunt d’un cavall! Si et cases en un paratge natural i t’agraden aquests elegants animals, entrar muntant a cavall (a pas de passeig, és clar, no trotant!) serà una moment que ningú oblidarà.

· En moto: apte només per als nuvis més atrevits i per als amants de les motos, sorprendreu a tothom fent una entrada sobre dos rodes!

· En un cotxe antic: una aposta segura si vols posar un punt d’elegància al teu gran dia i amb la possibilitat de personalitzar alguns detalls del vehicle perquè s’adapti al vostre estil.

· En helicòpter: per aquells que volen fer un extra el dia del seu casament i que no tenen por a les alçades, arribar a la boda en helicòpter us farà viure un moment emocionant i màgic amb unes vistes excepcionals!

Grup Cal Blay fa 30 anys que acompanyem parelles en l’organització del seu casament,  ajudant-los a triar l’espai que més s’adequa als interessos dels nuvis, personalitzant el seu banquet de noces i donant-los idees perquè els petits detalls de la boda la converteixin en un èxit. Si vols que en parlem i que comentem la teva situació, deixa’ns un comentari aquí sota o contacta amb nosaltres per telèfon (938 914 152), correu electrònic (casaments@calblay.com) o mitjançant el següent formulari.