[dt_gap height=”30″]

Crea un ambient molt especial pel teu casament

[dt_gap height=”30″]

Si vols celebrar una boda eivissenca però no pots desplaçar-te fins a l’illa, aquí et suggerim algunes idees que pots posar en marxa per crear aquest ambient tant especial!

Les claus de l’èxit d’una boda eivissenca són la senzillesa i el color blanc. Aquest tipus de casaments transmeten molta pau i harmonia: han de donar la impressió que tot és senzill, fàcil i natural; i el color blanc és el que més s’escau per transmetre aquestes sensacions.

Per això, el nuvi i la núvia, així com els convidats, han de vestir de blanc i utilitzar, en la mesura del possible, roba de cotó o de lli, jugant amb les gases i amb la comoditat.

En una boda eivissenca es tracta de crear una atmosfera on tot flueix, i per això la roba de totes les persones que hi intervenen hi té un paper fonamental. Si, a més, t’ha tocat una mica el sol i estàs morena, millor que millor, el teu vestit lluirà molt més i la teva pell contrastarà amb els tons blancs que t’envoltaran!

Tambe has d’incorporar el color blanc en els elements decoratius del casament, per exemple, en les cadires de la cerimònia civil, en detalls decoratius com globus o fanalets, en els centres de taula, etc.

Pel que fa a l’espai, l’emplaçament ideal d’una boda eivissenca és la platja, amb els nuvis tocant la sorra i amb el mar de fons; però no és l’únic! També pots crear un ambient de casament eivissenc en un entorn natural, entre vinyes o a la muntanya, amb l’ajuda d’alguns elements decoratius i la complicitat de tots els teus convidats.

Aquí et deixem alguns exemples de bodes d’estil eivissenc en les quals hem participat, esperem que t’agradin!

DSC_0044petitDSC_0019petit

Fes realitat la boda eivissenca que sempre has somiat

Què et sembla? T’agradaria que et donessim un cop de mà per fer realitat la teva boda eivissenca?

Cal Blay portem 30 anys acompanyant parelles en l’organització del seu casament i estem a la teva disposició per assessorar-te en tots els preparatius d’aquest gran dia! Deixa’ns els teus comentaris aquí sota o contacta amb nosaltres per telèfon (938 914 152), correu electrònic (casaments@calblay.com) o mitjançant el següent formulari.