No és habitual que el nuvi -vestit com un llampant mestre de cerimònies de circ- rebi als convidats, un a un, i els indiqui com aconseguir la invitació per l’espectacle (el casament!) que en breus moments presenciaran. I és que, a la boda de E & M, res va ser convencional, resultant en una celebració única que els nuvis i convidats no oblidaran mai.

Per festejar aquest casament temàtic es va escollir Clos la Plana com a teló de fons, el palauet modernista amb espais perfectes per a cada moment de la celebració. Acompanyeu-nos en aquest reportatge d’una boda on tots els convidats van poder gaudir de molts espectacles sorpresa a la luxosa finca de Clos la Plana.

 

Tot comença amb una núvia amant del circ, de les acrobàcies, de l’espectacle i de les arts escèniques, i amb un nuvi disposat a realitzar el paper de la seva vida, sense complexos i amb tota la naturalitat del món. Una parella amb caràcter que va decidir confiar en nosaltres i fer del seu casament una festa…

Que comenci l’espectacle!

 

 

Després de la benvinguda del simpàtic nuvi, els 140 convidats trobaven les invitacions personalitzades, necessàries per a accedir al circ.

 

 

La cerimònia començava quan la núvia va fer la sorprenent arribada sobre un cavall blanc, que la deixava a punt de recórrer la brillant estora vermella que la duria a l’altar. Després, l’aperitiu estava ambientat amb una zona de jocs d’estil circense i continuava amb espectacles d’animació, mentre els convidats -o espectadors?- feien camí a la Gran Carpa per seguir gaudint del convit.

 

 

Quan tothom estava assegut a taula, va començar una demostració d’acrobàcies molt especial: la núvia, amb un canvi radical de vestuari, es va convertir en una trapezista professional, despertant l’admiració dels allí presents. Un espectacle que acabava amb un espòs gentil que recollia en braços a la seva esposa, mentre el públic embogia d’alegria i emoció.

 

 

Un casament inoblidable a un espai exclusiu. Clos la Plana és un palauet modernista, a 5 minuts de Sitges, equipat amb tot tipus de comoditats i amb allotjament per a 50 persones. El jardí i els espais interiors són òptims per celebrar tot tipus d’actes de fins a 300 persones.

Recordeu que a Cal Blay teniu ambients per crear la vostra boda ideal, acompanyant-la de la millor gastronomia.

Descobriu més sobre els espais i serveis de noces de Cal Blay [+]

O contacteu amb nosaltres [+]