Quuin detall floral és elegant, net i li dóna un rotllo molt boho-romàntic al teu casament? Se’ns veu el llautó, oi? Els plomalls!

El Plomall

El plomall de la pampa (Cortaderia selloana), originari d’Amèrica de Sud, va arribar a Espanya com a planta ornamental allà pels anys cinquanta de segle passat, on es va fer popular per la bellesa dels estilitzats plomalls que la coronen. I ara és una nova tendència en els casaments amb més estil, un deco natural que combina amb diferents ambients.

 

Bodes amb molt d’estil

A Cal Blay hem acollit amb molta il·lusió la deco amb plomalls. I n’hi ha de diverses mides, que s’adapten a diferents racons. Els més curts i petits, són ideals per a centres de taula. En canvi, els grans i llargs, són perfectes per a cerimònies. Hi ha núvies que fins el combinen en el seu ram nupcial.

Us ho ensenyem!

Recordeu que a Cal Blay teniu espais entre Barcelona, el Garraf i el Penedès per a crear la vostra boda ideal, acompanyant-la de la millor gastronomia. O si preferiu un altre indret, amb Cal Blay podreu muntar el casament tal com imagineu. Us ajudarem i aconsellarem fins a l’últim detall oferint-vos infinitat de propostes per a personalitzar-ho tot, des de la cerimònia fins al pastís!

 

Descobriu més sobre els espais i serveis de noces de Cal Blay [+]

O contacteu amb nosaltres [+]