[dt_gap height=”30″]

L’estil que desitges per decorar la teva cerimònia

[dt_gap height=”30″]

La decoració de la cerimònia civil i els petits detalls juguen un paper important en el teu casament i conjuntament amb l’espai que triïs per celebrar el teu enllaç poden definir l’atmosfera de la teva boda.

Si vols celebrar la cerimònia civil del teu casament en el mateix emplaçament on desprès faràs el banquet de noces, és important que trobis un espai que et permeti diferenciar els dos moments de la celebració i que adaptis l’espai de la cerimònia civil al teu gust.

Segons l’espai on celebris el teu casament s’adaptaran millor uns o altres elements decoratius, però avui et proposem algunes idees que esperem que puguis adaptar o incorporar en aquest dia tan especial.

Si et cases en un espai que disposi d’algun punt amb unes bones vistes panoràmiques aprofita’l per realitzar allà la cerimònia civil. Pensa en els teus convidats: quan us estiguin mirant tindran unes fabuloses vistes de fons, una imatge inoblidable per aquest dia tan especial!

També pots jugar amb marcar el camí cap a la cerimònia civil amb una catifa vermella, o d’algun altre color coherent amb l’entorn, i amb unes torxes o amb mocadors de colors que delimitin l’accès cap a la zona de la cerimònia. Faràs que els teus convidats se sentin especials i alhora diferenciaràs els espais de la teva celebració: l’espai de la cerimònia civil i l’espai del banquet de noces.

Un altre element decoratiu interessant és incorporar algun tipus d’indicador, sempre coherent amb la resta de la decoració, de l’espai de la cerimònia i guarnir l’entorn, si l’espai ho permet, amb cintes de clors i flors, sempre en petites quantitats i estratègicament ubicades.

Per últim, tingues en compte la importància del lloc on seuran els convidats, ja que això determina força l’atmosfera de la cerimònia civil. Tens moltíssimes opcions, cadires enfundades, balles de palla amb teles de colors, cadires blanques metàl·liques, etc.

Cal Blay Idees 2014-35
Casaments Cal Blay 2013-6

Crea la cerimònia civil dels teus somnis!

Què et sembla? Vols que et donem un cop de mà per crear una atmosfera màgica i personalitzada per a la teva cerimònia civil?

Grup Cal Blay portem 30 anys acompanyant parelles en l’organització del seu casament i podem ajudar-te perquè el teu casament sigui com sempre has somiat.

Si vols que et donem un cop de mà i t’ajudem en la gastronomia, la tria de l’espai i la decoració del teu casament deixa’ns els teus comentaris aquí sota o contacta amb nosaltres per telèfon (938 914 152), correu electrònic (casaments@calblay.com) o mitjançant el següent formulari.