Tots els detalls compten, per això ens agrada cuidar el més mínim detall… 

Teniu decoració extra el dia del vostre casament? Detallets pels convidats que voleu que guarneixin la taula o racons personalitzats amb la vostra història?

Amb la Deco Assistant no us haureu de preocupar de res! El més petit dels detalls estarà controlat i col·locat a temps abans que arribin els convidats. Al vostre gran dia, despreocupeu-vos de tot… Menys del vestit, dels convidats i de gaudir cada segon.

A diferència de la Wedding Planner, la Deco Assistant està present únicament en el vostre gran dia, informada de tot sense perdre detall! Ella vesteix l’espai amb els vostres detalls i els extres que hàgiu escollit perquè ho trobeu tot al vostre gust i al gust dels vostres convidats.

Sabem que no hi ha res més importat per a vosaltres que la seguretat que tot surti bé, per això, la nostra Deco Assistant és professional, detallista, empàtica i molt observadora, cosa que farà brillar tots els extres del vostre casament.

Cada casament és diferent i personalitzat, per això, sigui quina sigui la decoració, el nombre de detalls o de racons, ella estarà allà i al vostre costat.

En quins detalls us pot ajudar la Deco Assistant?

Poseu-vos en contacte amb la vostra responsable de casaments per demanar-l’hi més informació i només preocupeu-vos de gaudir del vostre gran dia al màxim.

Recordeu que a Cal Blay teniu espais entre Barcelona, el Garraf i el Penedès per a crear la vostra boda ideal, acompanyant-la de la millor gastronomia. O si preferiu un altre indret, amb Cal Blay podreu muntar el casament tal com imagineu. Us ajudarem i aconsellarem fins a l’últim detall oferint-vos infinitat de propostes per a personalitzar-ho tot, des de la cerimònia fins al pastís!

Descobriu més sobre els espais i serveis de noces de Cal Blay [+]

O contacteu amb nosaltres [+]