Novetats als casaments del 2021

Tal com us hem anat insinuant últimament, la decoració del 2021 està plena d’elements naturals: fustes, plantes, plomalls, teles i macramé. Però també arriben altres tendències, com les atractives llums de neó i les elegants formes geomètriques.

Complements amb missatge

I és que si una cosa tenen en comú els elements decoratius és que, a part de l’estètica, porten un missatge. Per això veureu frases i lemes en moltes de les nostres propostes. Per expressar amb paraules tot allò que no tindreu temps de dir als vostres convidats el dia del vostre casament. Us assegurem que és una manera preciosa de crear l’ambient que vosaltres desitgeu i que aquest sigui inoblidable.

Inspiració per al vostre casament

Però el que està clar és que una cosa és explicar-ho i l’altre és veure-ho! Per això, us portem aquest post ple de la nostra aposta en la deco de casaments d‘enguany. Esperem que prengueu nota i us inspireu en aquestes idees per convertir el vostre casament en tota una declaració d’intencions.

Recordeu que a Cal Blay teniu espais entre Barcelona, el Garraf i el Penedès per a crear la vostra boda ideal, acompanyant-la de la millor gastronomia. O si preferiu un altre indret, amb Cal Blay podreu muntar el casament tal com imagineu. Us ajudarem i aconsellarem fins a l’últim detall oferint-vos infinitat de propostes per a personalitzar-ho tot, des de la cerimònia fins al pastís!

Descobriu més sobre els espais i serveis de noces de Cal Blay [+]

O contacteu amb nosaltres [+]