Seatings i neons, dos aliats perfectes per al teu casament!

El seating plan, un dels espais més buscats del gran dia!

Una vegada superada la difícil tasca d’ubicar els invitats a les seves respectives taules, arriba el moment de pensar en el seating, el lloc on els invitats veuran la distribució general de les taules durant el convit. Si encara no heu decidit com voleu que sigui el vostre, aquí trobareu unes quantes idees per inspirar-vos, us avancem que l’elecció serà un xic complicada, ja que tots ens fascinen!

No tingueu por en col·locar un seating plan de grans dimensions, val més que els vostres convidats el localitzin per saber on mirar i asseure’s, que el fet d’haver de preguntar-se els uns als altres cap a quina taula anar… És per aquest motiu que també ha de tenir una decoració elegant, vistosa i acord amb la resta d’elements del vostre casament. Què us semblen les nostres propostes? Quin escolliríeu?

Neons: missatges plens de llum per al teu casament!

Tot i que és una de les últimes coses que probablement us ve al cap a l’hora de planificar la decoració del vostre casament, el neó és un element decoratiu que no pot passar desapercebut.

Ja sigui un casament amb tot de luxes o una celebració intima, un rètol lluminós és el teló de fons perfecte per les fotos del gran dia. Aquest és un element versàtil, ja que es pot utilitzar com a decoració darrere d’una taula principal, en l’espai on es realitzarà el còctel, a la pista de ball o es pot crear una àrea exclusiva perquè serveixi de photocall , una gran idea perquè els invitats es diverteixin fent-se fotos!

Les parelles esteu literalment brillants en el vostre gran dia!

Si esteu pensant en un casament de tarda-nit aposteu pel neó! Aquest és apropiat tant per espais interiors com exteriors i és una decoració que quedarà espectacular a qualsevol lloc! Us atreviu?

Recordeu que a Cal Blay teniu espais entre Barcelona, el Garraf i el Penedès per a crear la vostra boda ideal, acompanyant-la de la millor gastronomia. O si preferiu un altre indret, amb Cal Blay podreu muntar el casament tal com imagineu. Us ajudarem i aconsellarem fins a l’últim detall oferint-vos infinitat de propostes per a personalitzar-ho tot, des de la cerimònia fins al pastís!

Descobriu més sobre els espais i serveis de noces de Cal Blay [+]

O contacteu amb nosaltres [+]