Emocions a flor de pell

El moment més emotiu del casament és, sens dubte, la cerimònia. Imagineu l’escena: els convidats han arribat no fa gaire, i després de la benvinguda, van a agafar lloc a la zona de cerimònia. Allà, tothom queda encantat per l’ambient que s’hi respira, d’alegria i d’amor. És a la cerimònia on es dirà tot el que s’hagi de dir dels nuvis. Parlaran amics i familiars, però, a més a més, també parlarà la decoració triada. Perquè tal com hàgiu escollit l’estil de cerimònia, parlarà de vosaltres. I no només això, sinó que també crearà la llavor d’un bonic record en la memòria de tots els assistents.

Idees by Cal Blay

En el post d’avui us donem idees perquè trieu l’estil de cerimònia que més us agradi. Ara, avisem, hi ha decos tan boniques que el problema serà escollir!

Detalls que destaquen

Si voleu crear una cerimònia a la vostra mida, fixeu-vos en els detalls següents:

– Les cadires dels nuvis
– La decoració floral a conjunt amb la zona de convidats
– La taula per oficiar
– Un marc de fons
– Un marc d’entrada

Casaments “tot inclòs”

A Cal Blay proposem projectes de casaments amb tot integrat. Ens apassiona la gastronomia, però també ens fascina el món de la decoració, prova d’això és el DECOTALLER, on les nostres decoradores estan sempre innovant. Els nostres casaments venen amb molts extres inclosos: taules, vaixelles, cadires, centres de taula, cartelleria… A més, us oferim multitud de racons i detalls perquè acabeu de personalitzar el vostre casament al vostre gust.

Recordeu que a Cal Blay teniu espais entre Barcelona, el Garraf i el Penedès per a crear la vostra boda ideal, acompanyant-la de la millor gastronomia. O si preferiu un altre indret, amb Cal Blay podreu muntar el casament tal com imagineu. Us ajudarem i aconsellarem fins a l’últim detall oferint-vos infinitat de propostes per a personalitzar-ho tot, des de la cerimònia fins al pastís!

Descobriu més sobre els espais i serveis de noces de Cal Blay [+]

O contacteu amb nosaltres [+]