Els centres de taula, un gran complement que també és un dels grans oblidats quan es pensa en la creació d’una festa tan important com el propi casament.

Aquest complement és ideal per donar un estil personalitzat a la celebració. A Cal Blay, per a la temporada 2020 hem creat vàries sèries de centres, inspirant-nos en les tendències més actuals. Així, mentre repassem cap a on mira l’estil en casaments aquest 2020 us mostrarem els nous centres de taula que hem preparat per enguany, i alguna sorpresa més. Si ho voleu descobrir, no us perdeu aquest post!

Colors càlids

Tornen els colors sòlids -i càlids!-, tot i que enguany el color tendència és el blau “Classic blue” segons Pantone, que són els que dominen el tema cromàtic al món.

 

 

En aquesta línia, els colors acompanyants són els vibrants inspirats en l’astre rei, el sol, com els daurats en totes les seves gammes; i els miralls, perquè reflecteixen tota la seva llum, així com les espelmes, imprescindibles en les celebracions més importants. Tots aquests elements es troben al capdavant de la moda dels casaments 2020.

 

 

Natura

Sempre omnipresent, el verd mai marxa de les taules més trendies. Aquest any segueixen al podi les plantes aromàtiques, les plantes silvestres i els materials naturals, com la fusta o l’espart.

 

 

I seguint aquest fil “green”, agafen impuls els buffets vegans! A Cal Blay hem creat un buffet totalment vegetarià que agradarà fins i tot al convidat més carnívor. No és un centre de taula, però es podria considerar quasi igual de decoratiu -a més de deliciós, clar-.

 

 

També de materials naturals són aquestes cadires que enamoren a tothom! Originals i amb molt d’estil són les nostres preferides per a la cerimònia (o per a on vosaltres vulgueu!).

 

 

Gerres, gerros i terracota de colors

La tendència dels recipients bonics ha arribat! I a nosaltres…ens entusiasma. Per això a la nostra col·lecció 2020 hem afegit centres on hi ha gerres i testos per donar un toc molt diferent a la taula. Ideal per a sorprendre!

 

 

Us han agradat els nous centres de taula? Si els voleu veure en directe, contacteu amb nosaltres i veniu al nostre showroom!

Recordeu que a Cal Blay teniu espais entre Barcelona, el Garraf i el Penedès per a crear la vostra boda ideal, acompanyant-la de la millor gastronomia. O si preferiu un altre indret, amb Cal Blay podreu muntar el casament tal com imagineu. Us ajudarem i aconsellarem fins a l’últim detall oferint-vos infinitat de propostes per a personalitzar-ho tot, des de la cerimònia fins al pastís!

Descobriu més sobre els espais i serveis de noces de Cal Blay [+]

O contacteu amb nosaltres [+]