T’has imaginat mai com seria viure en una altre època, com per exemple, l’edat mitjana? Si t’atrauen les històries de fantasia que tenen per protagonistes dracs, prínceps i criatures d’un altre món, segur que t’encantarà donar-li un toc màgic a la teva celebració organitzant la teva boda en un castell medieval!

Avui en la secció “Espais per casar-se” et proposem que deixis volar la teva imaginació i celebris el teu casament en un castell medieval, retrocedint uns quants segles enrere i creant una atmosfera incomparable i inoblidable per al teu gran dia.

Casar-se en un castell medieval té moltes avantatges, com la possibilitat de realitzar fotografies molt originals, així com de jugar amb elements decoratius integrats en l’entorn històric del castell, i, per suposat, la gran sorpresa que s’emportaran els convidats del teu casament, que sentiran que el temps s’ha parat mentre celebreu el vostre gran dia!

A Catalunya tens diferents opcions per casar-te en un castell medieval, com el Castell Sant Martí Sarroca al Penedès, el Castell de Clasquerí al Vallès Occidental, el Castell de Riudabella a la Conca de Barberà i el Castell de Tous a l’Anoia, entre d’altres; així que no perdis l’oportunitat de crear una atmosfera romàntica i original per al teu casament celebrant la teva boda en un castell medieval!

[infobox title=”INFORMACIÓ BÀSICA”]Celebrar una boda en un castell medieval

  • Espai per casar-se: Castell de Riudabella
  • Situació: Vimbodí (Conca de Barberà)
  • Més informació: casaments@calblay.com [/infobox]

Què et sembla? T’agradaria casar-te en un lloc així? Si vols visitar algun d’aquests  castells o t’agradaria celebrar la teva boda en un castell medieval i vols conèixer les  diferents opcions que Cal Blay et podem oferir, deixa’ns els teus comentaris aquí sota o contacta amb nosaltres per telèfon (938 914 152), correu electrònic (casaments@calblay.com) o mitjançant el següent formulari.