Si t’agradaria casar-te al Vallès Occidental, avui et proposem tres espais màgics que seran l’escenari perfecte per al teu gran dia.

El Vallès Occidental té una situació privilegiada, tant pel que fa als accessos, com per l’entorn i els paratges naturals que hi pots trobar. I tu pots aprofitar-te’n per tal que el teu casament respiri un aire únic en una finca rústica, un castell o una masia antiga, tot a poc minuts de Barcelona!

La Masia Rosàs, a Sant Cugat del Vallès, està envoltada d’uns espectaculars jardins d’estil anglès i serà un escenari de fons inigualable per a les fotografies de la teva boda.

Si el que vols és donar una benvinguda solemne i senyorial als teus convidats, celebra la teva boda al Mas Bonvilar, a Terrassa, una antiga masia del segle XVII de sòbria construcció i envoltada de boscos i jardins.

I si vols casar-te en un lloc privilegiat allunyat de les grans ciutats, a la carretera que va de Terrassa a Manresa, trobaràs la Masia Donadeu, una finca rústica situada en un frondós paratge, aïllada però ben comunicada per carretera, i amb una magnífica perspectiva de la muntanya de Montserrat.

[infobox title=”INFORMACIÓ BÀSICA”]

  • casarse-a-la-masia-rosasEspai per casar-se: Masia Rosas
  • Situació: Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental)
  • Capacitat: diferents espais (de 90 a 400 persones)
  • Més informació: casaments@calblay.com [/infobox]

Si vols celebrar la teva boda al Vallès Occidental i t’agradaria visitar algun d’aquests espais, o que et proposem altres opcions per organitzar el teu casament, deixa’ns els teus comentaris aquí sota o contacta amb nosaltres per telèfon (938 914 152), correu electrònic (casaments@calblay.com) o mitjançant el següent formulari.