La tendència més natural i elegant

Ja fa uns anyets que convivim amb el concepte de casaments boho, us sona veritat? Per aquells que els hi sigui desconegut, us fem cinc cèntims. La decoració d’un casament boho es caracteritza per barrejar estils bohemis, vintage i sofisticats. Majoritàriament, se celebren a l’aire lliure, al camp, entre vinyes o inclús en un jardí familiar particular.

A nosaltres ens encanta aquest tipus de decoració, és per aquest motiu que aquest any hem  incorporat un nou muntatge, us l’ensenyem a continuació a veure què us sembla, ja us avancem que a nosaltres ens fascina.

null

Clos la Plana, l’espai perfecte!

Com us comentàvem, la ubicació d’un casament boho és potser l’element més important, per aquest motiu, l’espai de Clos la Plana no ens pot semblar més ídilic per celebrar casaments d’aquest estil.

La versatilitat de l’espai ens permet muntar la cerimònia amb vistes al palau modernista o a les vinyes del Penedès. Creant així, diferents ambients dins d’un espai únic.

Detalls que destaquen

Tots els detalls són importants en aquest tipus de cerimònies i les podem vestir com vosaltres desitgeu. Alguns dels elements que es poden afegir són:

L’arc*, decorat amb elements naturals perfecte per donar el “sí vull”.

–  Un camí de pètals a l’altar els quals guarden el significat ocult dins la simbologia del casament, representant la purificació de la unió de la parella. Ideals si sou uns nuvis romàntics!

–  Catifes col·locades creant un camí, marcant el passadís cap a l’altar.

–   Portes de pas per entrar a la cerimònia d’una manera única.

Tota la decoració manté un paral·lelisme amb l’entorn rústic que l’envolta, plomalls, dama joanes i tot el que et puguis imaginar.

T’ajudem a planificar i organitzar un dels dies més bonics de les vostres vides a l’estil boho?

*Decoració única i exclusiva per l’espai Clos la Plana.

Recordeu que a Cal Blay teniu espais entre Barcelona, el Garraf i el Penedès per a crear la vostra boda ideal, acompanyant-la de la millor gastronomia. O si preferiu un altre indret, amb Cal Blay podreu muntar el casament tal com imagineu. Us ajudarem i aconsellarem fins a l’últim detall oferint-vos infinitat de propostes per a personalitzar-ho tot, des de la cerimònia fins al pastís!

Descobriu més sobre els espais i serveis de noces de Cal Blay [+]

O contacteu amb nosaltres [+]