A casaments Cal Blay sabem com n’és d’important l’organització d’un esdeveniment tan important com el vostre enllaç. Per això, quan els nuvis estan valorant amb quin càtering o espai celebrar la seva boda i ens visiten al showroom, els fem entrega de la nostra llibreta. Al showroom les parelles poden veure els diferents tipus de decoracions, vaixella, minutes, muntatges i altres detalls per a personalitzar el casament segons les seves preferències. I com que la varietat és molt àmplia, aquest notebook és un regal molt pràctic per als que no volen deixar res a l’aire.

Aquest útil bloc de notes resumeix a la seva portada el que serà un viatge fantàstic: tota aventura comença amb un sí. Un sí a l’amor, però també un sí a organitzar una festa per tots els amics i familiars, un sí a celebrar la vida amb els que més estimem… en definitiva, un sí a crear un dia inoblidable.

Amb aquest bloc de notes podreu prendre apunt de tot allò que vulgueu, però hi ha uns punts bàsics a controlar perquè tot surti rodó.

 

A continuació us detallem tot allò que cal tenir en compte per organitzar el casament en una pràctica tick list!

Recordeu que a Cal Blay teniu espais entre Barcelona, el Garraf i el Penedès per a crear la vostra boda ideal, acompanyant-la de la millor gastronomia. O si preferiu un altre indret, amb Cal Blay podreu muntar el casament tal com imagineu. Us ajudarem i aconsellarem fins a l’últim detall oferint-vos infinitat de propostes per a personalitzar-ho tot, des de la cerimònia fins al pastís!

Descobriu més sobre els espais i serveis de noces de Cal Blay [+]

O contacteu amb nosaltres [+]