Casar-se a la platja és un somni per a moltes parelles. La possibilitat de trepitjar la sorra i estar envoltat per la tranquil·litat de les onades del mar en aquest gran dia és inigualable. Però per tal que la celebració sigui un èxit cal triar bé l’emplaçament i l’espai on et casaràs.

Fer un casament a la platja és un concepte de boda molt diferent de casar-se en una masia o en unes caves, per exemple. El vestuari, tant dels convidats com dels nuvis, ha d’anar en sintonia amb l’espai i per això és important portar un calçat còmode (o fins i tot anar descalç durant la cerimònia) i jugar amb les combinacions eivissenques de tons blancs.

També és important que diferenciïs els moments i espais de la festa, realitzant la cerimònia a la platja, a sobre de la sorra, i el banquet de noces en un altre espai adequat per a gaudir de la gastronomia del teu casament, però que estigui a poques passes de la platja. Un emplaçament ideal per a celebrar un casament a la platja és el Mas del Mar, que està rodejat dels Aiguamolls de l’Empordà, en plena Costa Brava, i a tant sols 200 metres de la sorra i de les onades del  Mediterrani.

Si celebres un casament a la platja també pots sorprendre als teus convidats amb una copa de cava o un còctel tipus “mojito” o “caipirinha” previ a la cerimònia; i pots utilitzar diferents recursos (estrelles de mar, mocadors de colors, flors, etc.) per decorar la platja en la qual et casaràs.

[infobox title=”INFORMACIÓ BÀSICA”] casament-a-la-platja-mas-del-mar

  • Espai per casar-se: Mas del Mar
  • Situació: Sant Pere Pescador (Alt Empordà)
  • Capacitat: 120 persones
  • Més informació: casaments@calblay.com [/infobox]

Què et sembla? T’agradaria celebrar el teu casament a la platja? Si vols visitar el Mas del Mar i que comentem amb tu com Cal Blay et podem ajudar a fer realitat la teva boda a la platja, deixa’ns els teus comentaris aquí sota o contacta amb nosaltres per telèfon (938 914 152), correu electrònic (casaments@calblay.com) o mitjançant el següent formulari.