La Mònica i en Jean van celebrar el seu enllaç a casa seva, a Altafulla, el 9 de juny de 2012 i han tingut la gentilesa de compartir amb nosaltres algunes fotografies d’aquell dia tan especial.

Tot l’equip de Cal Blay ens sentim molt feliços d’haver estat al seu costat i els desitgem tota la felicitat del món!

No podem més que afegir-nos a les felicitacions de tots aquells nuvis que com nosaltres vam gaudir d’un dia inoblidable gràcies a tot l’equip de Cal Blay. Tant la cerimònia com el banquet el vam fer al jardí de casa. No hi havia comparativa d’altres celebracions però tot va quedar millor del que ens imaginàvem!!
Tant la posada en escena com la gastronomia van ser ESPECTACULARS!!! La sintonia entre en Santi i nosaltres va ser la clau d’un casament perfecte, si més no, perfecte per a nosaltres i per a tots els nostres convidats, que ens van fer saber el que ja intuíem, que havíem acertat de ple la tria del nostre càtering.
Ens agradaria felicitar un per un els cambrers i cuiners que aquell dia van ser a casa ja que a banda de la seva professionalitat es van caracteritzar pel seu bon humor i un tracte impecable amb cadascú de nosaltres les gairebé 12 hores que va durar la nostra celebració.
No ens oblidem tampoc de la Ruth, que durant els preparatius sempre la vam tenir ajudant i posant les coses fàcils.
Que dir del Santi… un 10!!! Crec que amb això ho resumim tot!!!
Moltes gràcies Santi!!!
Mònica i Jean”

 

Fotos de nuvis a Altafulla