[dt_gap height=”30″]

Personalitza la gastronomia de forma original

[dt_gap height=”30″]

Vols sorprendre als teus convidats amb un banquet de boda original però no saps com fer-ho? T’agradaria personalitzar la gastronomia del teu casament però assegurar-te que tothom gaudeixi del menú que has triat?

Doncs avui et proposem diferents opcions per a què en el teu casament tinguis un banquet de boda original, deliciós i apte per a totes les butxaques!

El teu casament ha de ser un reflex de tu, d’allò que somies, d’allò que t’agrada, d’allò que fa que els teus t’estimin i tinguin ganes de compartir aquest dia tan especial amb tu. Per això cada casament és únic i especial, i això inclou tant l’espai on se celebra el casament, com la decoració i, també, el banquet de noces!

Entre les diferents opcions de banquet de boda original que existeixen, en destaquem les quatre que més ens agraden i que esperem que trobis interessants: el banquet clàssic, el banquet cocktail, el menú del foc i el banquet de “paradetes”.

GASTRO 2014 BODES-48 GASTRO 2014 BODES-50

4 tipus de banquet de boda original

El banquet clàssic segurament ja el coneixes, perquè és l’opció més escollida pels nuvis. Consisteix en un aperitiu a peu dret on els convidats poden tastar gran varietat de propostes gastronòmiques en petites porcions mentre passegen i conversen entre ells; seguit d’un banquet a taula on es serveix un entrant, dos plats i un postre.

El banquet cocktail, tal i com el seu nom indica, és un banquet que es realitza tot a peu dret, habitualment en un mateix espai, i on es poden degustar diferents opcions gastronòmiques, tant fredes com calentes, en molta més varietat que en l’aperitiu del banquet clàssic, i amb un ritme de sortida de la gastronomia pausada i variada, per tal d’aconseguir l’atmosfera desitjada pels nuvis.

El menú del foc és una novetat, creada per Cal Blay, ideal per als amants de la carn i és una aposta segura si el que vols és un banquet de boda original. Consisteix en un aperitiu més lleuger que el del banquet clàssic i en un banquet que té com a protagonista el “txuletón” de bou, que es cuina a la brasa al moment i en el punt que li agradi a cada convidat, acompanyat de tres amanides individuals.

Per últim, en el banquet de “paradetes” els convidats poden triar entre diferents estacions gastronòmiques o “paradetes” en les quals degustar aperitius i plats agrupats per tipus de producte, simulant el que serien les parades d’un mercat. Es tracta d’un banquet que es pot realitzar a peu dret o assegut, segons vulguin els nuvis, i que s’adapta a la gastronomia que més agradi a la parella.

 

GASTRO 2014 BODES-55 GASTRO 2014 BODES-51

T’ajudem en la gastronomia del teu casament?

Què et sembla? Havies pensat en aquestes diferents opcions per a oferir als teus convidats un banquet de boda original?

Si tens algun dubte o t’agradaria que et poguéssim donar un cop de mà per preparar la gastronomia del teu casament, pots posar-te en contacte amb nosaltres.

Grup Cal Blay portem 30 anys acompanyant parelles en l’organització del seu casament i podem ajudar-te perquè el teu casament sigui com sempre has somiat. Deixa’ns els teus comentaris aquí sota o contacta amb nosaltres per telèfon (938 914 152), correu electrònic (casaments@calblay.com) o mitjançant el següent formulari.