T’encantaria casar-te al Montseny però els teus convidats vénen de Tarragona? Vols casar-te en una masia del Penedès però la teva família viu al Maresme? Part dels teus convidats són de fora de Catalunya o d’algun país estranger?

El dia a dia ens fa voltar amunt i avall i cada cop és més freqüent que el nostre cercle d’amics i família estigui escampat per arreu de la geografia catalana o, fins i tot, de més enllà. Això implica que a l’organització de la teva boda li has d’afegir un nou element: un lloc per allotjar els convidats del teu casament.

Tant si et fa il·lusió casar-te lluny del teu entorn habitual, com si tens molts convidats que no disposen de lloc per dormir el dia del casament, és important trobar una solució còmode i fàcil per a tothom.

Una opció que cada cop guanya més adeptes és allotjar els convidats del teu casament en una masia rural o en un hotel proper al lloc on et casaràs, d’aquesta forma t’assegures que no es perdran per arribar-hi i, a més, disposen d’intimitat per preparar-se prèviament a la cerimònia i d’espais lúdics i d’esbarjo per al dia següent, un cop la celebració ja ha acabat.

Trobar aquest emplaçament i preparar la logística (reserves, àpats, horaris, etc.) per allotjar els convidats del teu casament requereix temps; així que val la pena que et donin un cop de mà i que puguis casar-te en aquest espai que tant t’agrada, independentment de la procedència dels teus convidats.

Grup Cal Blay et podem ajudar a buscar on allotjar els convidats del teu casament i proposar-te diferents opcions de preu i estada que s’adaptin a les teves necessitats. Si vols que en parlem i que comentem la teva situació, deixa’ns un comentari aquí sota o contacta amb nosaltres per telèfon (938 914 152), correu electrònic (casaments@calblay.com) o mitjançant el següent formulari.