Si vols sorprendre als convidats del teu casament i que recordin el teu gran dia, avui et proposem cinc idees per un banquet de noces original que pots adaptar i personalitzar al teu gust.

1.    Incorpora un mercat d’estacions gastronòmiques en l’aperitiu del teu banquet de noces. Es tracta de crear diferents espais de tast i de show-cooking (cuina en viu), oferint als teus convidats la possibilitat de degustar la gastronomia d’una forma diferent. Per exemple, un bufet de marisc amb gambes de platja i cloïsses, diferents varietats de sushi, arrossos, cremes fredes i calentes, etc.

2.    Quan la festa i el ball ja hagin arribat al seu punt àlgid i els convidats vulguin descansar i fer un mos, fes un ressopó especial i original amb ous ferrats fets al moment amb una mica de pa! Veuràs com agrada a tothom!

3.    Fes una recepció “chic” als convidats del teu casament oferint-los una ampolla “mini” de cava (de capacitat individual) per a cadascun. Se sentiran especials i sorpresos mentre esperen que tothom vagi arribant per començar l’aperitiu del banquet de noces.

4.    En finalitzar la cerimònia civil, o quan comenci el ball després del banquet de noces, fes volar globus inflats amb heli al cel mentre cada convidat demana un desig o crida ben fort “visca els nuvis!”.

5.    Porta una càmera Polaroid per a què tothom faci fotos durant a celebració i perquè els convidats les puguin anar penjant en un mural a la paret o en un llibre escrivint comentaris i felicitacions que després t’enduràs com a record d’aquest gran dia.

Grup Cal Blay portem 30 anys acompanyant parelles en l’organització del seu casament i podem donar-te idees perquè facis un casament original i personalitzat segons els teus interessos. Si vols que et donem un cop de mà i t’ajudem a elaborar el menú del teu banquet de noces deixa’ns els teus comentaris aquí sota o contacta amb nosaltres per telèfon (938 914 152), correu electrònic (casaments@calblay.com) o mitjançant el següent  formulari.