Tanquem un 2020 ple de contrastos. Tot i les limitacions i normatives, durant l’estiu vam poder celebrar alguns casaments. Avui us portem el preciós enllaç de J & A a Joan Sardà.

La Masia Joan Sardà conserva l’estructura i l’encant d’una casa pairal tradicional, amb elaboració pròpia de vins i caves. Els jardins, exuberants, són els espais idonis per a casaments romàntics entre vinyes. A més, disposa d’una sala amb obertura totalment exterior i ventilació natural assegurada.

Pareu atenció a la infinitat de detalls d’aquest casament: paraments de taula, cartells i deco en general i especialment a la gastronomia! Els nuvis van poder triar d’entre totes les nostres propostes que sempre s’inspiren en les últimes tendències. I els va quedar una boda magnífica. Enhorabona!

 

Recordeu que a Cal Blay teniu espais entre Barcelona, el Garraf i el Penedès per a crear la vostra boda ideal, acompanyant-la de la millor gastronomia. O si preferiu un altre indret, amb Cal Blay podreu muntar el casament tal com imagineu. Us ajudarem i aconsellarem fins a l’últim detall oferint-vos infinitat de propostes per a personalitzar-ho tot, des de la cerimònia fins al pastís!

Descobriu més sobre els espais i serveis de noces de Cal Blay [+]

O contacteu amb nosaltres [+]