El 2020 serà un any per recordar, però no tot seran coses negatives. Tot i no haver pogut celebrar la majoria de casaments que teníem previstos, sí que n’hem pogut organitzar alguns de memorables. Són aquests moments els que us volem explicar, és la llum entre la foscor la que volem que brilli.

A més, tots aquests mesos ens hem centrat a millorar els nostres espais. Renovant la decoració, afegint nous elements i repensant cada racó.

Avui us presentem Clos la Plana, un edifici modernista del Penedès Marítim que ens enamora des de fa anys i del qual esperem poder celebrar moltes festes i bodes l’any 2021.

Fixeu-vos en els detalls: paraments de taula, cartells i deco en general, ho hem fet tot pensant en les últimes tendències i, sobre tot, amb molt d’amor.

Esperem que us agradin totes les novetats!

 

 

Recordeu que a Cal Blay teniu espais entre Barcelona, el Garraf i el Penedès per a crear la vostra boda ideal, acompanyant-la de la millor gastronomia. O si preferiu un altre indret, amb Cal Blay podreu muntar el casament tal com imagineu. Us ajudarem i aconsellarem fins a l’últim detall oferint-vos infinitat de propostes per a personalitzar-ho tot, des de la cerimònia fins al pastís!

Descobriu més sobre els espais i serveis de noces de Cal Blay [+]

O contacteu amb nosaltres [+]