En aquesta secció t’explicarem idees i et donarem recursos d’utilitat per preparar el teu casament. Una celebració com aquesta requereix de molta preparació i de prendre moltes decisions, així que en aquesta secció intentarem fer-te les coses una mica més fàcils!

Potser no saps com fer la disposició de les taules de la boda o quines opcions de taula nupcial podries triar; potser tens dubtes respecte el ritme de cadascun dels moments del casament i no vols que els convidats hagin d’esperar massa mentre us feu les fotografies; potser vols  sorprendre als convidats amb detalls de boda originals i personalitzats i no saps com fer-ho; o moltíssimes  coses més…

Doncs has arribat al lloc adequat! En la secció “Com organitzar una boda” t’ajudarem a prendre totes aquestes decisions i et donarem un cop de mà perquè tot sigui perfecte en el teu gran dia, sense maldecaps i de forma original i personalitzada.

Grup Cal Blay fa 30 anys que organitzem casaments i estarem encantats d’ajudar-te a preparar la teva boda. Si vols suggerir algun tema perquè el tractem en properes publicacions o si vols deixar un comentari, utilitza l’espai que hi ha aquí sota; i si vols que parlem de com et podem donar un cop de mà, contacta amb nosaltres per telèfon (938 914 152), correu electrònic (casaments@calblay.com) o mitjançant el següent formulari.