Us presentem Gaudí Garraf, un espai insòlit d’estil modernista on, a partir del 2022, es podran celebrar casaments. Gaudí Garraf és una de les obres més desconegudes d’Antoni Gaudí. Ubicada a una masia del s. XVIII és actualment un espai idoni per a esdeveniments i celebracions que es volen diferenciar gràcies al segell modernista de Gaudí i a la proximitat del mar Mediterrani, que el converteixen en un indret únic al món. Us agradaria descobrir-lo? Doncs no us perdeu aquest post!

Un espai per a casaments

Gaudí Garraf compta amb diferents ambients, entre el que destaca l’espai Granada, amb capacitat de fins a 500 persones i amb unes voltes gaudinianes que són una autèntica meravella arquitectònica. També disposa de terrasses exteriors, amb vistes al mar i a les muntanyes del Garraf, un racó idíl·lic per a les festes més especials. Us ho ensenyem!

Sala Gaudí

L’essència del modernisme en una sala de banquets. Amb capacitat per a 130 convidats i molt a prop de la capella.

Terrasses exteriors

Un espai on es conjuguen mar, cel i roca. Ideal per a aperitius i celebracions al aire lliure.

Sala Granada

Un espai de formes aràbigues, amb elegants arcs i terra de marbre. És la sala més gran, clàssica i elegant.

Recordeu que a Cal Blay teniu espais entre Barcelona, el Garraf i el Penedès per a crear la vostra boda ideal, acompanyant-la de la millor gastronomia. O si preferiu un altre indret, amb Cal Blay podreu muntar el casament tal com imagineu. Us ajudarem i aconsellarem fins a l’últim detall oferint-vos infinitat de propostes per a personalitzar-ho tot, des de la cerimònia fins al pastís!

Descobriu més sobre els espais i serveis de noces de Cal Blay [+]

O contacteu amb nosaltres [+]