Cartells als casaments: missatges per omplir d’amor cada racó

La cartelleria, un recurs que fa temps que s’usa en decoració de les cases i els locals més moderns, ha saltat al món dels casaments. I certament, no només és una bonica idea, també és molt útil! Amb els cartells podem enviar missatges entranyables a familiars i amics, però a més, podem indicar cap a on han d’anar o què és aquell racó tan curiós.


Els missatges es poden mostrar sobre fusta, donant un toc rústic, o bé emmarcar-los, per a un caire més elegant.

Foto: Lorena Glave

També poden ser lluminosos, i aportar un punt de llum càlid molt acollidor.

Foto: Nou Enfoc

Personalitzar un casament amb missatges és una tendència que també pot ser molt simpàtica i que, de ben segur, serà comentada pels convidats.

Altres poden ser més neutres, directament pensades a indicar un racó concret, però no per això han de deixar l’estètica de banda.

 

Foto: Marga Martí

Si voleu crear una atmosfera especial al teu casament, us aconsellem combinar una frase de benvinguda i els vostres noms. Aquest petit detall inicial és una deferència cap als convidats que els farà sentir estimats tan bon punt arribin a l’espai escollit.


A Cal Blay us proposem una selecció de cartells perquè trieu els que us agradin més. D’altra banda, si teniu una frase o missatge que voleu que sigui present en el vostre dia, no dubteu en fer-nos-ho saber per integrar-lo en la decoració del casament.

Recordeu que a Cal Blay teniu set espais per a crear la vostra boda ideal, acompanyant-la de la millor gastronomia. Amb Cal Blay podreu muntar el casament tal com imagineu. Us ajudarem i aconsellarem fins a l’últim detall oferint-vos infinitat de propostes per a personalitzar-ho tot, des de la cerimònia fins al pastís!

Descobriu més sobre els espais i serveis de noces de Cal Blay [+] 

O contacteu amb nosaltres [+]