[dt_gap height=”30″]
Estàs pensant en celebrar el teu casament a prop del mar? Tant a tu com a la teva parella us uneix alguna cosa especial amb el mar? Si sempre has desitjat un casament amb l’horitzó blau de fons i la brisa marina acariciant la cara mentre dius el “Sí, vull” , les propostes de bodes a Tarragona t’encantaran.

A més d’estar al costat del mar i tenir unes vistes fantàstiques del Mediterrani, les bodes a Tarragona tenen l’encant de comptar amb un escenari històric. Durant l’Imperi romà, la ciutat va ser una de les principals urbs d’Hispània i compta amb un espectacular conjunt arqueològic que l’any 2000 va ser declarat Patrimoni de la Humanitat de la Unesco.

bodes a Tarragona

A prop de l’amfiteatre romà, que es troba a tocar del mar, està l‘Hotel Husa Imperial Tarraco, que compta amb unes meravelloses vistes, tant al Mediterrani com al conjunt arqueològic romà; és un espai idíl•lic pels amants de la història i el mar!

A més, és un lloc cèntric, i és molt a prop de l’antiga ciutat romana , envoltada per les muralles. És molt fàcil d’arribar i està molt ben comunicat. És la millor opció per celebrar bodes a Tarragona. A més, té la comoditat que els convidats es poden quedar a dormir abans o després de la celebració i despertar-se amb unes increïbles vistes. És una molt bona opció per als convidats que vénen de lluny.

bodes a Tarragona

Si celebres el teu casament a l’Hotel Husa Imperial Tarraco, des dels seus immensos jardins, on pots organitzar el còctel connectaràs amb tot aquest passat històric que envolta amb un halo acollidor i poderós la ciutat.

A l’Hotel Husa Imperial Tarraco hi ha molts espais d’entre els quals pots escollir els que més t’agradin per personalitzar el teu casament. Salons de banquets, una zona ajardinada, el restaurant, la piscina, els salons de reunions… Tots aquests espais estan a la teva disposició!

Bodes a Tarragona… Tria l’Imperial Tarraco!

Què et sembla? T’agradaria celebrar el teu casament en un espai com aquest? A Cal Blay t’oferirem tota la informació que necessitis sobre bodes a Tarragona. Deixa’ns el teu comentari aquí sota o contacta amb nosaltres per telèfon trucant al 938.914.152 , enviant un correu electrònic o mitjançant el següent formulari.